Minerul vine cu secunzii la Satu MareOlimpia Satu Mare întâlneşte mâine de la ora 11 pe Minerul Motru. Antrenorii Olimpiei au serioase probleme de lot, Bujor şi Lemac fiind indisponibili pentru duelul cu gorjenii.
“Îi avem pe Dragoş, Feier sau Kinczel soluţii în atac şi e şansa lor de a demonstra că merită să joace titulari meci de meci “ comentează situaţia dinaintea partidei cu Minerul oficialii galben-albaştrilor.
La Motru, antrenorul Fane Nanu este istorie. Tehnicianul a rămas pe aceleaşi poziţii şi a renunţat la echipă. De pregătirea echipei se vor ocupa secunzii Liviu Cojocaru şi Petre Gheorghe, şi asta până ce se va găsi un antrenor principal.
„Ne-am întâlnit, am discutat, dar urmează să ne mai vedem. Nu s-a decis nimic. Cert este că Ştefan Nanu nu se va mai întoarce la echipă, va trebui să găsim un alt antrenor. Acum, de aceasza se ocupă secunzii Cojocaru şi Petre Gheorghe”, a comentat pentru gorjexclusiv.ro, preşedintele Mihai Cernica. Acesta spune că până luni, cei din conducere aşteaptă să întocmească o listă cu posibili tehnicieni ai Minerului. „Până luni avem meciul dela Satu Mare, dar ne vom ocupa, să vedem ce antrenor vom aduce. În momentul de faţă nu avem variante sigure”, a mai spus Cernica.
În plus Minerul are serioase probleme şi de lot, motrenii îi au suspendaţi pe
Şoo şi Rada, eliminaţi sâmbătă în partida pierdută acasă cu ASA Târgu Mureş.
Observator de joc a fost delegat Mircea Bucur din Târgu Mureş, iar arbitrii vor fi anunţaţi abia azi.
Florin Mureşan

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts