More  N-au scăpat de problemele medicale

  oli

  Olimpia Satu Mare va juca sâmbătă, de la ora 11.00, la Râmnicu Vâlcea cu formaţia locală CSM în etapa a 9-a a ligii a 2-a. Din păcate chiar în momentul în care Tibi Csik credea că va putea conta pe toţi jucătorii din lot, staff-ul medical a venit cu veştile proaste.

  Gavrilescu are probleme musculare, Bujor e încă nerefăcut complet la mână, Zsiga acuză dureri stomacale, Cipri Prodan şi Moş sânt şi ei bolnavi iar cadetul Roatiş s-a învoit pentru că are un eveniment în familie de sărbătorit în acest week-end. „Vom juca cu o echipă care a declarat că vrea să promoveze, așadar gazdele vor ținti cele trei puncte puse în joc, iar noi nu suntem de acord cu acest lucru. Va fi un meci disputat în care vom încerca să obținem puncte. Avem din păcate iar probleme în lot dar sânt convins că băieţii care vor intra pe teren vor încerca să obţină un nou rezultat pozitiv”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

  Singura veste bună o reprezintă revenirea lui Lemac după suspendare…
  Formația sătmăreană a pornit la drum ieri dimineață cu 20 de jucători: Șuta, Miron, Anca – portari, Muntean, Mureșan, Ene, Iuhas, Bălău, Micaș, Sabău, Villand, Molnar, Dragoș, Hanus, Svarczkopf, Lemac, Kinczel, Marinaș, Roghină și Feier.
  Astăzi, „galben – albaștrii” au în program un antrenament dimineață, iar sâmbătă vor să iasă învingători.
  Echipa gazdă pregătită de Claudiu Niculescu, CSM Râmnicu Vâlcea, ocupă locul şase în clasamentul Ligii a II –a cu 12 puncte, iar Olimpia se află pe patru cu 13 puncte.

  Florin Mureşan

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE