More

  Oltenii ne atacă cu Ferfelea şi Curelea!

  oli

  Craiolguţa şi Olimpia se întâlnesc azi (sâmbătă) de la ora 13 pe stadionul Ion Oblemenco. Partida va fi transmisă în direct de TVR3 şi contează pentru etapa a 5-a a ligii a 2-a , seria Vest.

  Olimpia a plecat de joi spre Craiova iar antrenorul Tibi Csik speră ca echipa să arate aceeaşi determinare ca până acum şi să-i strice debutul lui Ovidiu Stângă. Înaintea acestui joc, CSU Craiova a perfectat transferul foştilor jucători de la Sportul Sudeţesc, Ferfelea şi Curelea. Cei doi ar putea debuta chiar mâine împotriva Olimpiei.

  Preşedintele CS Universitatea Craiova, Pavel Badea, a vorbit într-o conferinţă de presă despre venirea lui Ferfelea şi Curelea, şi a dezvăluit că, în urma incidentelor petrecute săptămâna trecută la Târgu Mureş, Comisia de Disciplină a FRF a decis sancţiuni drastice în privinţa lui Silviu Izvoranu şi Mihăiţă Pleşan. „Curelea şi Ferfelea sunt doi jucători deosebiţi, pe care i-am dorit foarte mult şi pe care Consiliul de Administraţie a făcut eforturi destul de mari să-i aducă în grupul nostru. Ei vor aduce un plus de valoare echipei noastre şi sper să nu facă greşelile pe care le-au făcut ceilalţi doi care au venit săptămâna trecută, Mihăiţă Pleşan şi Silviu Izvoranu, care ne-au cam lăsat cu roşiile în soare. Spun asta, pentru că a venit acum de la FRF confirmarea că Pleşan are două etape de suspendare în urma evenimentelor de la Târgu Mureş, iar Izvoranu – opt. Ei vor fi pedepsiţi şi de club, pentru că noi încurajăm atitudinea, personalitatea, dar nu gesturile huliganice. Dragalina a luat şi el cartonaş roşu şi va sta automat două etape“, a spus Pavel Badea.

  Prezent la întrunirea cu mass-media, antrenorul Ovidiu Stângă, numit şi el în această săptămână la cîrma chipei oltene, a vorbit despre partida de azi de la ora 13.00 (TVR 3), de pe „Ion Oblemenco“, cu Olimpia Satu Mare: „Pentru mine partida cu Satu Mare este un meci de debut şi vreau să cer ajutorul publicului. La nivel de lot sunt probleme din cauza acestor suspendări, dar asta nu înseamnă că meciul este pierdut. Cu legitimarea celor doi jucători pot spune că echipa a crescut valoric. Ei vin cu o emulaţie fantastică şi nu cred că sunt probleme în a se ridica la nivelul unui meci de Liga a II-a. Prezenţa lor în teren va fi de bun augur. În afara celor suspendaţi şi a jucătorilor mai vechi accidentaţi (Velcovici şi Câju – n.r.), nu sunt alte probleme. Ne aşteaptă o partidă grea, pentru că orice adversar care vine pe «Ion Oblemenco» se motivează, dar eu încerc să redau echipei spiritul oltenesc ca să încântăm spectatorii şi să vină rezultatele“.

  Olimpia nu are probleme de lot iar Tibi Csik ar putea folosi aceeaşi formulă de echipă cu care a început şi jocul de la Arad.

  Programul etapei a 5-a:
  CS Mioveni – UTA, CSM Râmnicu Vâlcea – Gloria Bistrița, FC Bihor – FCU Craiova, FC Olt Slatina – Metalul Reșița, Minerul Motru – ASA Târgu Mureș, CSU Craiova – Olimpia Satu Mare.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE