More


  Pregătirile pentru finalele Under 16 intră în linie dreaptă

  =

  lupte

  După cum am mai relatat şi în ediţiile anterioare, sâmbătă, la Ardud se desfăşoară Campionatele Naţionale de lupte, la categoria de vârstă Under 16. Drept urmare, un număr de peste 150 de sportivi, plus antrenori şi oficiali ai FR de Lupte vor umple sala de sport a liceului din localitate.

  Participă sportivi de la toate cluburile din ţară, respectiv Tulcea, Medgidia, Mangalia, Botoşani, Buşteni, Braşov, Arad şi multe altele, la 11 categorii de greutate. În medie, la fiecare categorie vor intra pe saltele între 12 şi 16 sportivi. Delegaţiile vor ajunge astăzi şi mâine la Ardud, unde vineri, de la ora 18.00, va avea loc proba cântarului şi o şedinţă tehnică.

  Competiţia este programată să înceapă sâmbătă la ora 9.00, urmând să se încheie undeva la ora 16.00. Se munceşte de zor la amenajarea sălii, se montează garniturile de saltele, gradenele, tabelele electronice, pentru ca totul să fie pregătit şi să corespundă standardelor unui Campionat Naţional.

  O mulţime de sportivi sunt favoriţi la medalii, printre aceştia numărându-se şi 16 de la CS Satu Mare-Cetate Ardud, cei care au dominat etapa de zonă desfăşurată sâmbătă la sala de lupte de la Mădăras. Antrenorii Tudor Barbul şi Feri Szabo îi vor îndruma spre medalii pe: Marius Bulgăr şi Marian Zaha la 32 kg, Marian Pişcorean (35 kg), Nicolae Ziman şi Andrei Romaniuc la 38 kg, Cătălin Dângă şi Andrei Buzilă la 42 kg, Sabinel Lobonţ şi Andrei Barbul la 47 kg, Peter Peck (53 kg), Patric Penzses (59 kg), Dănuţ Bulgăr (66 kg), Gherhard Diţic şi Andrei Ghiran la 85 kg, iar la categoria „grea“, 100 kg, vor urca pe saltele Lenard Berei şi Norbert Szuroka.

  „Ne-am pregătit foarte bine pentru aceste campionate. Nu vreau să anticipez, însă dintre sportivii noştri, mulţi au şanse la medalie. Sper să nu se accidenteze sau să facă greşeli, altfel, avem câteva categorii unde putem obţine chiar şi două medalii. Referitor la organizare, montăm de zor garniturile de saltele şi tot ce mai este necesar pentru ca finalele să se desfăşoare în condiţii cât mai bune“, a declarat antrenorul Tudor Barbul.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img