Primul meci în faţa propriilor suporteribaschet

Ieri, la sala LPS, după antrenamentul de dimineaţă, staff-ul tehnic al echipei de baschet de la CSM Satu Mare a susţinut o conferinţă de presă premergătoare partidei de pe teren propriu, cu Olimpia Braşov, care se va disputa în această seară de la ora 18.00. Au participat preşedintele secţiei Florin Mureşan, respectiv antrenorii Petru Eleş şi Monica Ivan. Din păcate am primit o veste deloc bună, Tabitha Wampler a suferit o accidentare destul de urâtă în primul meci, la Oradea, iar asta pune sub semnul întrebării evoluţia ei în meciul cu Braşov. „Din păcate Wampler nu s-a antrenat în această săptămână şi cel mai probabil nu va putea evolua cu Braşovul“, a spus Petru Eleş. Pentru  Monica Ivan, acum antrenor secund şi jucătoare la CSM, acest meci este unul special. Braşoveanca a antrenat în urmă cu trei ani formaţia oaspete de astăzi, iar după trei victorii, a fost nevoită să părăsească echipa. „Pentru mine este un meci special. Întâlnesc echipa unde am antrenat, echipa din oraşul meu natal, sper să reuşim să câştigăm, deşi va fi foarte greu“, a spus Moni Ivan.
Pentru baschetbaliste este primul meci al sezonului în faţa propriilor suporteri. Aşadar un meci special, mai ales că majoritatea dintre ele nu au mai evoluat pentru CSM. Publicul este aşteptat în număr cât mai mare, preţul unui bilet fiind de 5 lei. În mod normal CSM Satu Mare are prima şansă la victorie, însă Braşovul a anunţat că nu vine la Satu Mare în excursie ci pentru a câştiga.
Partida de astăzi, din sala LPS, de la ora 18.00, va fi arbitrată de Vlad Potra din Cluj şi Ciprian Ciocan din Baia Mare, iar comisar FRB a fost desemnat Radu Bucerzan din Timişoara. În derby-ul etapei a doua, CSU Alba Iulia primeşte vizita celor de la CSM Târgovişte, cu fostul antrenorul al echipei sătmărene, Dan Fleşeriu, pe bancă.
Programul etapei:
Rapid – U Cluj
ICIM Arad – Danzio Timişoara
CSU Alba Iulia – CSM Târgovişte
SCM Craiova – Nova Vita Tg. Mureş
CSBT Alexandria – Sepsi Sf. Gheorghe
CSM Satu Mare – Olimpia Braşov
Phoenix Galaţi – CSM Oradea
DANIEL CHIOREAN

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts