More  Someşul, cale liberă spre o nouă finală a ligii a 4-a

  oar

  Someşul Oar a câştigat derby-ul serie B , 3-1 la Vetiş şi a rămas pe prima poziţie a clasamentului. Cu un lot mult mai valoros faţă de sezonul trecut, cei de la Someşul au cale liberă spre o nouă finală a ligii a 4-a, iar preşedintele Maiorciak Zsolt recunoaşte că obiectivul echipei e unul clar în acest sezon: câştigarea campionatului.

  Cu 37 de puncte adunate, cu o singură înfrângere, şi aceea în prima etapă şi cu un golaveraj incredibil, 85-11, Oarul e de departe echipa momentului în seria B. La Vetiş, fostul atacant al Olimpiei, Ionuţ Dănilă a reuşit o dublă în minutele 44 şi 72 iar Cătălin Cadar a deschis scorul cu o torpilă de la marginea careului în minutul 33. De altfel, Oarul a dominat clar meciul. Echipa gazdă i-a avut ca remarcaţi pe Ghiriti şi Manu Mureşan, prea puţin însă pentru a spera la mai mult în faţa unei trupe bine aşezate în teren şi cu jucători experimentaţi ca Tripon, Glodean, Dănilă, Puţi sau Botoş. La 0-2, Ghiriti a marcat pentru Vetiş pe contraatac însă gazdele n-au avut forţa să revină şi au cedat , finalul fiind dominat copios de cei de la Someşul care după reuşita de 3-1 s-au jucat cu ocaziile. „Avem un lot valoros şi vrem clar să câştigăm campionatul. Până acum ne mulţumeam cu calificarea în finală, dar anul acesta cred că putem mai mult” ne-a spus la final preşedintele Zsolt Maiorciac. Cu fair-play, antrenorul-jucător de la Vetiş, Manu Mureşan a recunoscut superioritatea adversarilor .”A câştigat echipa mai bună. Noi am încercat să-i oprim dar atât s-a putut azi. Băieţii merită felicitări pentru parcursul de până acum din campionat” a spus Manu Mureşan. Prestaţie excelentă a centralului Sorin Bărbuş din Baia Mare într-o atmosferă deosebită creată de suporterii celor două echipe, adunaţi pe digul de lângă terenul din Vetiş!

  Înregistrarea partidei va putea fi urmărită joi seara de la ora 21,30 la Nord Vest TV .

  Vetiş- Gorbe- Nagy, Marius Pop, Bonea, Oros-Mariţa,M.Mureşan, Mihai Pop, Cuha- Boitor, Ghiriti. Rezerve: Oros M., Tocaciu, Pal şi Pop Florin.
  Oar- Miclea- Glodean, Sălăgeanu, Silaghi, Pintye- Curtean, Cădar, Botoş, Nagy – Tripon, Dănilă. Rezerve: Todor, Puţi, Pop Marius, Kirner, Botoş D, Lihet, Toma.
  Peste două săptămâni se va juca prima etapă din retur iar pe stadionul Someşul din Satu Mare vom avea un nou meci interesant în seria B, Oar- Cămin!

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE