More

    Sportivele de la CS au dominat Campionatele de speranţe

    scrima

    Sâmbătă şi ieri, la Bucureşti s-a desfăşurat Campionatul Naţional de spadă speranţe la fete. În prima zi, la individual, sportivele de la CS Satu Mare s-au descurcat foarte bine. Teodora Drăguşin nu a intrat în primele 16 sportive, în rest, toate celelalte patru, Csilla Nagy, Coste Teodora, Melany Pfeifer şi Amarillisz Pallay s-au calificat mai departe.
    În finala de opt au intrat trei sătmărence, după ce Amarillisz Pallay a fost eliminată, terminând competiţia pe 14. Csilla Nagy nu a reuşit să intre în primele patru, dar a încheiat concursul pe şase. Teodora Coste a pierdut semifinala şi a reuşit să cucerească medalia de bronz. Melany Pfeifer a tras finala cu Predescu de la Stebal, pe care a pierdut-o însă, cu 7-15 şi s-a ales cu medalia de argint. Totuşi este o performanţă remarcabilă, Melany, la doar 12 ani a reuşit să ajungă în finala de la „speranţe“.
    Parcursul bun al fetelor noastre s-a concretizat şi la proba de ieri, pe echipe. CS Satu Mare a cucerit titlul naţional şi medalia de aur, după un parcurs excelent al tinerelor spadasine. În prima confruntare sătmărencele au trecut de Olimpia Bucureşti cu 45-22, iar pentru accederea în finală au învins ACS Quarto Bucureşti cu 45-29. În finală au avut din nou inspiraţie şi au învins pe LPS Craiova cu 45-36. Antrenorii Lehel Nagy şi Francisc Csiszar s-au arătat foarte mulţumiţi de evoluţia elevelor sale, care se pregătesc să participe la circuitul Olimpic din Ungaria.
    Daniel C.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE