More


  Victorie obligatorie… Hai Olanda!

  - Advertisement -

  romania

  În această seară România joacă ultimul meci din grupa D preliminară a Campionatului Mondial din Brazilia. O victorie cu Estonia, la scor, coroborată cu un eşec sau semi-eşec al turcilor pe teren propriu cu Olanda ne poate duce la baraj. Aşa că trebuie să fim şi puţin „olandezi“ în această seară. Însă după ultimele jocuri ale naţionalei noastre, putem spune că o victorie pe Naţional Arena nu este una foarte sigură. În plus, Chiricheş este suspendat pentru acest ultim joc, în locul lui urmând să evolueze cel mai probabil Găman. Aşadar, „11“-le de start al naţionalei va suferi modificări importante faţă de meciul jucat vineri, contra Andorrei (4-0). Partida cu „lanterna“ grupei i-a permis lui Piţurcă să odihnească mai mulţi jucători importanţi, cu intenţia clară de a-i titulariza în al doilea meci, cel cu Estonia.

  Golul marcat de Keşeru în Andorra nu îi asigură acestuia un loc printre titulari în meciul cu Estonia. Piţurcă l-a odihnit vineri pe Marica din cauza formei fizice precare a atacantului de la Getafe, dar pe Naţional Arena, acesta va fi omul numărul unu din atacul naţionalei. La fel ca în „dubla“ precedentă, Maxim iese din calcule pentru al doilea meci, lăsându-i locul lui Cristi Tănase în banda stângă. Torje va fi, aproape sigur, păstrat în formula de start, în ciuda faptului că are carenţe de ordin fizic. Modul în care fotbalistul lui Espanyol s-a antrenat la lot l-a impresionat pe selecţioner. Cine să-l înlocuiască pe Vlad Chiricheş? Aceasta este singura dilemă a selecţionerului pentru ultimul meci al grupei, iar variantele sunt Valerică Găman şi sătmăreanul Florin Gardoş. Jucătorul de la Astra are avantajul de a avea mai multă experienţă la lot, în timp ce Gardoş traversează, cu siguranţă, o formă mai bună. Piţurcă este tentat să înceapă cu Găman titular lângă Dorin Goian. În poartă, după ce Lobonţ a apărat cu Andorra, va fi rândul lui Tătăruşanu să intre în poarta naţionalei.
  Partida se dispută în această seară, de la ora 21.00 şi va fi transmisă în direct de Antena 1. Dreptatea va fi împărţită de o brigadă din Croaţia, avându-l la centru pe Marijo Strahonja. Meciul care ne interesează, Turcia – Olanda va putea fi urmărit de la aceeaşi oră, în direct la Dolcesport 2.
  România: Tătăruşanu – Măţel, Găman, D. Goian, Raţ – C. Lazăr, Bourceanu – Torje, Stancu, Cr. Tănase – Marica

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img