More

  Accidentare urâtă la Negreşti!

  fotbal-liga-4

  Chiar dacă am scris despre finalul partidelor din Liga a IV-a, zilele trecute s-au jucat câteva restanţe. În total patru meciuri, câte două în fiecare serie.

  În seria A, Dacia Medieşu Aurit a întâlnit Recolta Dorolţ. A fost un meci mai mult de vacanţă, încheiat la egalitate, 0-0. În celălalt meci, Energia Negreşti a dispus cu 2-1 de Olimpia II . Însă aici s-a petrecut o întâmplare nefericită. Alin Buta de la oaspeţi a suferit o fractură de tibie la un duel cu jucătorul negreştean Daniel Hotca.

  Untitled-1

  Se pare că a fost un duel la minge, din care Buta a ieşit şifonat, fiind dus de urgenţă la spital, iar acum are piciorul imobilizat. Cei din tabăra gazdelor, în frunte cu antrenorul Vasile Belbe, spun că nu a existat intenţie, la acel duel, ambii jucători au căzut. Sâmbătă ar trebui să se joace ultima restanţă, între Energia şi Dacia, dar totul depinde de cum va evolua vremea.

  În seria B, Gloria Moftinu Mare a pierdut duelul cu Viitorul Vetiş, echipă care se menţine pe locul trei, la un singur punct de primele două clasate. Crasna Moftinu Mic nu a avut probleme în faţa celor de la Victoria Petreşti, de care au trecut cu 2-0. Nu s-a modificat ierarhia în fruntea seriilor, Turul Micula şi Someşul Oar vor sărbători vacanţa pe prima poziţie. Campionatul se va relua la primăvară, în funcţie de starea vremii.

  Daniel Chiorean

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE