More

    Aur pentru floretiştii de la CS la Naţionalele de cadeţi

    flo

    Campionatul Naţional de spadă şi floretă continuă la Craiova şi Bucureşti. După rezultatele bune din prima zi, floretiştii de la CS Satu Mare, cu Benjamin Bodo în prim-plan la Bucureşti, au reuşit să cucerească un nou titlu. Este vorba despre cel pe echipe, pentru CS concurând Sebastian Flucuş, Benjamin Bodo, Alpar Bartok şi Edwin Pop. În semifinale echipa sătmăreană a trecut de Ploieşti fără probleme, cu 45-30. În ultimul act sportivii au avut de înfruntat Steaua, într-un duel echilibrat. Băieţii noştri au dat dovadă de multă dăruire, Bodo s-a şi accidentat dar a continuat, ducând echipa spre un titlu naţional la cadeţi binemeritat.

    La Craiova s-a desfăşurat, la fel, proba pe echipe la băieţi. Echipa alcătuită din Marton Szep, Balazs Szilagyi, Alexandru Oroian, Adam Macska, David Ziman şi Zoltan Kato a pierdut medalia de bronz în faţa LPS-ului din Constanţa cu 42-45. Să nu uităm însă că sportivii noştri sunt cu doi-trei, poate chiar patru ani mai mici decât principalii adversari.

    Competiţiile din Oltenia şi capitală continuă azi şi mâine cu probele feminine. La floretă vor concura, de la CS, Anett Varga, Alexandra Lazin, Adriana Haidu şi Andreea Potor. La spadă vor intra pe planşă Melany Pfeifer, Amarilisz Pallai, Teodora Coste şi Sandra Pop.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE