More


  CSM, cu şansa a doua la Târgovişte

  - Advertisement -

  baschet

  După un drum destul de lung, baschetbalistele de la CSM Satu Mare joacă în această seară(n.r. miercuri), la Târgovişte, împotriva echipei pregătite acum de fostul antrenor al grupării sătmărene, Dan Fleşeriu.

  Este un joc care contează pentru etapa a şaptea a Ligii Naţionale de baschet feminin. Echipa gazdă de astăzi porneşte clar ca şi favorită, dar echipa sătmăreană nu a făcut deplasarea doar pentru o excursie. Meciul de la Târgovişte este programat să înceapă la ora 19.30 şi va fi arbitrat de Adrian Habor din Tg. Mureş şi Sorin Drugău din Braşov. „Târgovişte porneşte ca favorită clară. Din păcate, am avut şi ceva probleme de efectiv, mai multe baschetbaliste nu s-au putut antrena aşa cum trebuie, din cauze medicale“, a spus Petru Eleş. Este vorba despre Bianca Voica, Cristiana Cutaş şi Anita Nagy, care au resimţit unele probleme şi au ratat pregătirile. În clasament, CSM Satu Mare ocupă locul şase, cu 10 puncte acumulate, în timp ce echipa gazdă se află pe locul nouă, cu acelaşi număr de puncte. Ambele au câte patru victorii şi câte două înfrângeri.

  Astfel, s-au deplasat spre Târgovişte Monica Ivan (antrenor-jucător), Andreea Orosz, Mihaela Adi, Cristiana Cutaş, Eniko Laza, Bianca Voica, Kortny Jones, Tabitha Wampler, Anita Nagy şi Teodora Vasile.

  Să mai spunem că după meciul de azi, echipa sătmăreană se va deplasa la Galaţi, pentru meciul de vineri cu Phoenix, programat să înceapă la ora 18.00.
  Până acum s-au jucat cinci din cele şapte meciuri ale etapei.

  Iată rezultatele:
  CSBT Alexandria – Phoenix Galaţi 74-52
  CSU Alba Iulia - Sepsi Sf. Gheorghe 78-65
  Rapid – CSM Oradea 59-69
  Nova Vita Tg. Mureş – Danzio Timişoara 52-75
  ICIM Arad – Olimpia Braşov 86-49
  CSM Târgovişte – CSM Satu Mare – azi, ora 19.30
  SCM Craiova – U Cluj – 15 noiembrie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img