More


  După Mutu, un alt mare jucător ar putea ajunge la Petrolul. VEZI despre cine este vorba

  =

  semn

  Petrolul Ploieşti încearcă să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor, după ce l-au convins pe Adrian Mutu să li se alăture pentru un an şi jumătate, începând din ianuarie anul viitor.

  Prahovenii ar pregăti în secret şi aducerea fostului căpitan al naţionalei, Cristi Chivu. Contractul acestuia cu Inter Milano expiră vara viitoare şi nu va mai fi prelungit, Chivu neintrând în vederile antrenorului Walter Mazzarri.

  Chivu a fost ofertat şi de CSU Craiova, cu un salariu uriaş pentru România, 700.000 de euro pe an plus 500.000 de euro primă de instalare, însă clubul primăriei din Craiova se află încă în Liga a II-a.

  Pe de altă parte, Chivu s-a stabilit împreună cu soţia şi cele două fiice la Corbeanca, localitate aflată la doar câteva zeci de kilometri de Ploieşti. De asemenea, stabilitatea financiară, suporterii şi performanţele Petrolului l-ar putea face pe Chivu să revină în Liga I, scrie Libertatea.

  Legat de acest aspect, finanţatorul Petrolului, Dan Capră, a dat o declaraţie înşelătoare. “Deocamdată, nu ne interesează Chivu”, a spus Dan Capră, lăsând de înţeles că nu e exclus ca pe viitor să existe discuţii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img