More  Eveniment / Bun venit, Sorana!

  carstea

  În 2013, ziua copilului se va serba de două ori la Satu Mare! Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea (nr. 22 WTA) se va afla în vizită azi la Satu Mare.

  La iniţiativa Primăriei Satu Mare, cu sprijinul ProSport şi Gazetei de Nord -Vest, Cîrstea va participa la o acţiune de promovare a tenisului în rândul copiilor, sub denumirea Kids Day (Ziua Copiilor). Astfel, azi, în jurul orei 20.00 la sala LPS, Sorana va disputa un meci demonstrativ de aproximativ o oră şi jumătate împotriva a câtorva zeci de copii amatori sau practicanţi ai sportului alb. Nu va lipsi nici tânăra antrenoare din Satu Mare, Antonia Xenia Panas (Tout). Totodată, cu această ocazie, sfertfinalista de la Roland Garros în 2009 va acorda autografe pe poze personalizate, tricouri şi mingi de tenis, tuturor celor care-şi vor dori acest lucru. În plus, Nord Vest TV vă va oferi un interviu amplu cu sportiva, care totodată va participa şi la o conferinţă de presă.

  Iată o scurtă biografie a Soranei-Mihaela Cîrstea (n. 7 aprilie 1990, Târgoviște, România):
  La data de 17 august 2009, Cîrstea era cea mai bine clasată tenismenă română, aflându-se pe locul 23 în clasamentul WTA, după ce a ajuns în sferturile turneului de la Roland Garros și Los Angeles. În august 2013, după finala de la Toronto, pierdută în faţa Serenei Williams (poziția 1 WTA-general), ajunge pe locul 21 în clasamentul WTA general și locul 17 în clasamentul WTA anual.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE