More


  Favorite în faţa clujencelor

  - Advertisement -

  baschet

  Astăzi(n.r. sâmbătă), de la ora 18.00, baschetbalistele de la CSM Satu Mare joacă în cadrul etapei a noua a Ligii Naţionale, pe teren propriu cu U Cluj. Până acum echipa pregătită de Petru Eleş a obţinut patru victorii, în timp ce oaspetele de astăzi, pregătite tot de un sătmărean, Florin Covaciu, au doar două victorii.

  Arbitrii întâlnirii sunt Gabriela Istvan din Timişoara şi Mihai Szilagyi din Tg. Mureş, în timp ce comisarul FRB este timişoreanul Radu Bucerzan, care a mai fost la Satu Mare la meciul câştigat cu Braşovul, în acest sezon. Cum ne-a obişnuit staff-ul tehnic al echipei a organizat ieri la prânz tradiţionala conferinţă de presă. Au fost prezenţi preşedintele secţiei Florin Mureşan, antrenorul Petru Eleş, dar şi Andreea Orosz, căpitanul echipei noastre.

  Petru Eleş a declarat că „ne-am antrenat bine, am avut la dispoziţie toate jucătoarele la antrenamente. Clujul este o echipă incomodă, dar dacă reuşim să ne facem jocul putem câştiga“. De cealaltă parte, Andreea a spus că „ne aşteaptă un meci destul de greu, dar dacă vom respecta indicaţiile antrenorului, putem să ne impunem“. Referitor la echipa CSM-ului din meciul de astăzi, trebuie să spunem că Mihaela Adi este singura care are probleme uşoare, dar până la ora meciului va putea fi recuperată. Pentru acest meci, antrenorul Petru Eleş se va baza pe Monica Ivan, Andreea Orosz, Eniko Laza, Cristiana Cutaş, Mihaela Adi, Anita Nagy, Bianca Voica, Kortney Jones, Tabitha Wampler şi una dintre junioare, Valentina Bolba.

  Altfel, junioarele din lotul CSM-ului, Valentina Bolba, Andra Neşte, Teodora Vasile şi Diana Moldoveanu, vor juca pentru LPS, azi de la ora 11.30, în cadrul Campionatului Naţional Under 17. LPS va întâlni campioana en-titre, C.N. Mihai Eminescu Oradea, în sala Gyurkan. În tur Oradea s-a impus greu, cu 58-50.

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img