More


  Florin Gardoş: „Sunt dezamăgit că am luat gol în minutul 90”

  - Advertisement -

  gardos-poza

  Fundaşul stelist Florin Gardoş a declarat că actuala campioană a României mai are o şansă mică de calificare în faza următoare a cupelor europene, precizând că o victorie cu FC Basel ar fi asigurat un meci decisiv cu Schalke 04 pentru accederea în optimile Ligii Campionilor, informează uefa.com.

  “Antrenorul nu ne-a spus multe. Era foarte supărat din cauza golului pe care l-am primit într-o manieră atât de stupidă. Aveam posesia balonului şi am fi putut trimite mingea în aut pentru a câştiga mai mult timp. Încă mai avem o şansă mică, dar o victorie astăzi ne-ar fi putut asigura locul doi şi ar fi trebuit să câştigăm cu Schalke acasă. Mergem mai departe şi vom lupta la victorie cu Schalke”, a spus Gardoş.

  Florin Gardoş a afirmat că este foarte dezamăgit de modul în care Basel a egalat în prelungirile partidei. “Suntem foarte dezamăgiţi pentru că am primit gol în minutul 90 sau 92. Suntem foarte supăraţi. Chiar dacă ei au avut o posesie mai bună decât a noastră, nu îmi amintesc vreo ocazie uriaşă a lor. Ne-am creat câteva ocazii bune în prima repriză, iar în a doua am avut multe contraatacuri. Din păcate nu au avut succes. Basel nu a fost o echipă slabă, dar a fost mai puţin ameninţătoare decât noi. În prima repriză au greşit multe pase. Gazonul ne-a pus în dificultate. Una peste alta cred că meritam mai mult. Din punct de vedere tactic am făcut un joc foarte bun. Problema a fost că nu am profitat de contraatacuri. În prima repriză am avut şi eu o foarte bună ocazie, dar nu am putut înscrie. Desigur, este păcat, ar fi trebuit să înscriem mai mult, pentru că am avut multe ocazii”, a completat Gardoş care aşteaptă acum convocarea la Naţională pentru dubla cu Grecia din barajul de calificare la Campionatul Mondial.
  Campioana României, Steaua Bucureşti, a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susţinut, miercuri, în deplasare, în compania echipei elveţiene FC Basel, în etapa a IV-a a Grupei E a competiţiei. Golurile partidei au fost marcate de Sio ’90+1, respectiv Piovaccari ’17.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img