More  Gino Iorgulescu l-a detronat pe Dragomir de la Ligă

  - Advertisement -

  iw3md0ml

  Gino Iorgulescu este nou preşedinte al Ligii, după ce l-a învins cu 11-7 pe Dumitru Dragomir. În prima sa conferinţă de presă susţinută din postura de şef la LPF, omul de afaceri promite că va continua lucrurile bune pe care le-a făcut Dragomir şi va încerca să le îndrepte pe cele mai puţin reuşite.

  “Domnul Dragomir a ţinut bine competiţia sub control în aceşti 17 ani. Noi o să încercăm să preluăm ce a făcut bine şi să îndreptăm ce nu a mers bine. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut, preşedinţilor de cluburi şi altor persoane. Promit să fiu preşedinte deschis care să recredibilizeze fotbalul. Vrem să readucem lumea la stadion.

  Eu nu am avut nicio presiune, presiunea era pe domnul Dragomir. Dacă pierdeam şi acum nu mai încercam. Credibilizarea fotbalului înseamnă atragerea oamenilor la stadion, atragerea sponsorilor, îmbunătăţirea jocului echipelor şi multe altele“, a declarat Gino Iorgulescu.

  Noul preşedinte al LPF a comentat şi întâlnirea cu premierul Victor Ponta. Iorgulescu spune că sunt prieteni, iar fotbalul are nevoie de ajutor politic, însă premierul nu s-a implicat în niciun fel în aceste alegeri.

  “Eu cunosc foarte multă lume în domeniul politic. Vreau ca ‘politicul’ să ne ajute, pentru că fără ajutorul lor nu putem face nimic în sport. În ceea ce priveşte campania mea, nu s-au implicat. Domnul Ponta a fost cu mine în consiliul de administraţie la FC Naţional cu ani în urmă, vă daţ i seama că s-a bucurat pentru mine”, a mai spus Iorgulescu.

  Promisiuni cu iz occidental

  La prima vedere, planul lui Gino Iorgulescu pentru fotbalul din România provoacă entuziasm în rândul iubitorilor fenomenului. Noul preşedinte al LPF a promis măsuri după care fotbalul românesc a tânjit ani în şir. Iată ce a promis Iorgulescu:

  -16 echipe ar fi o soluţie bună pentru Liga I, că vrem să organizăm şi Cupa Ligii.

  -Discutăm cu preşedinţii despre aducerea unui şef străin la CCA, pentru că un străin poate face ordine.

  -Vrem să sprijinim şi sectorul juvenil pentru ca echipele de primă ligă să aibă o bază de selecţie.

  -Am o listă de priorităţi pe care o s-o pun în practică. Avem o Adunare Generală pe 19, înaintea meciului cu Grecia, şi vom încerca să stabilim ce urmează să facem

  -Vrem să atragem bani din fonduri europene, pentru că se dau mulţi pentru sport şi mişcare.

  -Din punctul meu de vedere, toate comisiile ar trebui să fie la FRF  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts