More

    Invitaţie la Cupa Unio

    Astăzi(n.r. sambata), sala Gyurkan găzduieşte cea de-a 18-a ediţie a Cupei Unio la judo. Competiţia este recunoscută pe plan intern şi internaţional, asta deoarece participă peste 400 de sportivi din Ungaria, Polonia şi România. Chiar dacă este un turneu de anvergură, suma cheltuită pentru organizare este foarte mică, aproximativ 7000 de lei, restul fiind sponsorizări. Tocmai de aceea, preşedintele CS Unio, Gheorghe Istrăuan, mulţumeşte tuturor celor care s-au implicat pentru ca totul să iasă bine. Gazeta de Nord-Vest şi Nord Vest TV sunt sponsorii şi totodată partenerii media ai acestei competiţii. „Iubitorii acestui sport sunt aşteptaţi cu mic cu mare la acest eveniment, care se anunţă unul foarte tare“, a completat Istrăuan.
    Antrenorul Mihaly Terely a amintit că de-a lungul anilor s-au afirmat la Cupa Unio toţi medaliaţii care concurează acum la seniori, iar la Satu Mare au participat de-a lungul vremii sportivi care au cucerit medalii la Europene, Mondiale sau chiar Jocuri Olimpice.
    Turneul va începe la ora 10.00, pe patru suprafeţe de luptă. Ieri seară şi în această dimineaţă sportivii au trebuit să treacă de proba cântarului. Participă copii la categoriile de vârstă Under 9, Under 11 şi Under 13 la diferite categorii de greutate. De la CS Unio, vor concura nu mai puţin de 30 de judoka, de la începători, până la cei consacraţi deja.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE