More


  Leinard Berei a făcut spectacol în Norvegia

  - Advertisement -

  lenard

  Timp de zece zile, la Oslo, în Norvegia, lotul naţional de lupte cadeţi s-a aflat într-un stagiu de pregătire. Din lot a făcut parte şi sportivul de la CS Satu Mare-Cetate Ardud Leinard Berei, la 100 de kg. Din păcate, accidentarea lui Cătălin Dângă a făcut ca sportivul de la 42 de kg să nu fie prezent la Oslo.

  Acest stagiu s-a încheiat cu un turneu puternic la Kobulton, lângă capitala Norvegiei, unde lotul de cadeţi al României a învins reprezentativa ţării gazdă cu 7-3, la general. Sătmăreanul Leinard Berei a avut un parcurs excelent, antrenorii vorbind la superlativ despre evoluţia lui. Luptătorul a şi reuşit să câştige categoria de greutate, fiind apreciat de toţi cei prezenţi. „M-au sunat de la federaţie, antrenorii de lot nu s-au oprit din a-l lăuda pe Berei. Toată lumea l-a apreciat şi au spus că a făcut spectacol pe saltea“, a spus antrenorul Tudor Barbul.

  Ieri delegaţia României s-a întors la Bucureşti, unde de astăzi li se alătură alţi doi luptători de la CS-Cetate. Este vorba despre Cristian Sabo şi Ovidiu Lăpuşte, care, împreună cu lotul de cadeţi, vor intra din nou într-o pregătire centralizată. Acest stagiu se va încheia pe 30 noiembrie, după care, alături de loturile Italiei şi Bulgariei, vor veni la Ardud, unde îşi vor continua pregătirile, pentru că pe 7 decembrie se desfăşoară Cupa Cetate Ardud, un turneu internaţional unde şi-au anunţat prezenţa cel puţin opt ţări.

  Zilele trecute, patru luptători au participat la Mukacevo, Ucraina, la un turneu puternic. Paul Oros (29 kg), Felician Chiş (38 kg), Peter Peck (53 kg) şi Norbert Szuroka (100 kg), alături de antrenorul Feri Szabo s-au întors acasă cu trei clasări bune. Oros, Peck şi Szuroka s-au clasat pe locul cinci, adversarii fiind de calibru.

  În altă ordine de idei, luptătorii doresc să-i mulţumească dr. Raţiu de la Clinica Sfântul Anton pentru sprijinul acordat la Campionatele Naţionale care s-au desfăşurat la Ardud, dar şi personalului ambulanţei care a fost prezent pe tot parcursul concursului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img