More  Liga a 2-a: Olimpia – CS Mioveni 1-1(1-1)

  - Advertisement -

  oli

  Olimpia a trebuit să se mulţumescă cu un egal în partida jucată ieri împotriva celor de la CS Mioveni. Elevii lui Csik au avut o evoluţie palidă şi doar ratările incredibile ale lui Tănasă şi Popa au făcut ca scorul să rămână, 1-1 până la final. Galben-albaştrii au dominat primele zece minute când Zsiga a avut şi o bară din lovitură liberă. Apoi, încet argeşenii au pus stăpânire pe joc şi în minutul 24 după un contraatac au deschis scorul prin Alin Popa.


  Oaspeţii prind curaj şi atacă cu fundaşii la mijlocul terenului. În minutul 36 la un atac prelungit , Ayza trimite mingea cu capul în bară. Cu şansă ai noştri degajează şi faza se transformă într-un contraatac periculos din care Zsiga avea să scoată un penalty, la un henţ clar făcut de fundaşul dreapta Cotigă. Tot Zsiga execută şi egalează, 1-1 în minutul 37.
      Repriza secundă le aparţine oaspeţilor iar Tănasă are ratarea campionatului în minutul 58. Căpitanul Mioveniului scapă singur cu Şuta dar se încurcă în minge la 11m. “ A vrut să se dribleze şi pe el” avea să explice la conferinţa de presă antrenorul Ion Moldovan. Alin Popa îl imită pe Tănasă în minutul 59 cu un şut peste poartă din poziţie ideală.
      Olimpia pare neputincioasă iar schimbările ofensive făcute de Tibi Csik nu aduc nimic nou în joc. Dragoş are o jumătate de ocazie în minutul 74 şi cam atât.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  O parcare…

  0