More


  Liga a 4-a: Turul Micula – Victoria Apa 3-1 (0-0)

  =

  Unii cu ratările, alţii cu golurile

   

  Turul de campionat în liga a 4-a s-a încheiat ieri cu un nou derby în seria A. La Micula, liderul seriei, Turul a întâlnit echipa de pe poziţia a 3-a, Victoria Apa. Partida jucată pe o ploaie sâcâitoare a avut de toate, ratări spectaculoase, două penalty uri, o eliminare şi o răsturnare de scor pe final.  Micula s-a impus pe final cu 3-1 însă echipa din Apa, chiar dacă rămasă în 10 oameni din minutul 36, a ratat cele mai mari ocazii.

              Prima repriză le-a aparţinut oaspeţilor care au dominat clar şi au ratat patru ocazii mari prin Szekely- min 18, Timoc- min 20 şi Grigorie în minutele 44 şi 45. Gazdele resimt accidentarea lui Soso Pătcaş din debutul meciului şi au mari probleme în atac. De altfel Turul încheie prima repriză fără a avea vreo ocazie clară.

  La reluare tot Apa lui Ritli e mai periculoasă iar pe contraatac Timoc scoate un penalty după un duel cu portarul Crişan.Berci transformă şi face 0-1 în minutul 65. Mai mereu inspirat în liga a 4-a, antrenorul Turului, Milu Petric face mutarea ce avea să fie câştigătoare. Îşi trimite fundaşul central, pe Sandor în atac iar acesta va scoate imediat un penalty în minutul 75 la un duel cu Morar. Un penalty asemănător cu cel scos de Chipciu pentru Steaua, sâmbătă seara la Corona…Transformă Mike şi Micula egalează. Şi mai mult se trezeşte la viaţă după 75 de minute în care n a prea existat pe teren. În minutul 83 Sandor transformă impecabil o lovitură liberă de la 18m iar peste două minute Mike avea să închidă tabela la 3-1 după o bâlbâială a fundaşilor de la Apa.

              “Ce să mai zici după un meci în care am dominat chiar şi cu un om în minus. Un penalty inexistent şi o lovitură liberă uşor acordată la golul de 2-1 au decis meciul. În plus la penalty ul nostru cred că portarul gazdelor merita roşu şi nu doar galben. Asta e…Iar am luat două goluri pe greşeli de portar. Păcat de munca echipei. Campionatul se joacă “ a spus la final antrenorul oaspeţilor, Zoltan Ritli.

  “ Am avut emoţii dar mă bucur pentru băieţi că au avut forţa să revină pe final. I am surprins cu mutarea lui Sandor în atac. Cred că acolo s-a decis meciul. Nu comentez arbitrajul niciodată” a spus antrenorul Turului, Milu Petric.

  Turul Micula – Crişan- Bokocsi, Caroşan, Sandor, R.Pop- Varga T., Godje, Varga R.Stoian- Pătcaş, Mike. Rezerve- Ilban, Szucs, Lupţi, Duka.

  Victoria Apa – Dobrai- Moraru, Timoc D., Raţ, Bura-Grigorie, Szilagyi, Bordac, Berci- Szekelyi, Farcaş. Rezerve-Lenghel, Mihovici, Timoc M., Olaru, Demeter, Cozma.

  Eliminare- Bordac-min 36.

  Au arbitrat- Ovidiu Mazilu, Sergiu Neichi şi Cristian Ghiraţi.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img