More  Luăm puncte din Zăvoi?

  - Advertisement -

  oli1

  Olimpia vrea să confirme statutul de revelaţie a seriei Vest şi-n deplasarea de azi(sâmbătă) de la Râmnicu Vâlcea. Fără gol primit în ultimele trei partide şi, din fericire, fără absenţe în apărare, trupa lui Csik poate spera la un nou rezultat pozitiv. În plus presiunea mai mare pare a fi acum în Zăvoi unde echipa lui Claudiu Niculescu poate ieşi din zona play- off-ului dacă nu obţine cele trei puncte. Iar la începutul sezonului , la Râmnicu Vâlcea se vorbea de promovare ca obiectiv principal…

  “Noi trebuie să câştigăm, nu avem altă opţiune. Ne aşteaptă un meci greu cu Olimpia, o trupă foarte bună care pierde greu puncte” a spus antrenorul gazdelor, Claudiu Niculescu, pentru site-ul oficial al clubului CSM Râmnicu Vâlcea. Acesta nu este lipsit de probleme în perspectiva jocului de azi, când în Zăvoi vine Olimpia Satu Mare. Principala problemă o reprezintă postul de fundaş drepta, acolo unde Samson şi Deaconescu sunt suspendaţi, iar Melcea a fost operat la ligamente. Astfel, Niculescu va fi nevoit să recurgă la improvizaţii şi caută încă cea mai bună soluţie.

  În plus, atacantul Adrian Codin are probleme la menisc şi va absenta şi el. ”Genunchiul i se umflă după fiecare meci, l-am trimis să facă un RMN, aşteptăm mâine rezultatul. Deocamdată are pauză, nu va juca cu Olimpia”, a explicat Claudiu Niculescu.
  Probleme serioase sunt şi la Olimpia unde Tibi Csik nu îi are la dispoziţie pe accidentaţii Bujor, Gavrilescu, Zsiga, Moş şi Prodan, iar cadetul Roatiş a rămas şi el acasă deoarece are un eveniment important de sărbătorit în familie.

  În aceste condiţii doar apărarea va rămâne neschimbată la galben-albaştri. Cu Şuta în poartă, Munteanu, Ene, Bălău şi Iuhas. În schimb, faţă de meciul cu FC Bihor, la mijloc revine Schvarzkopf iar în atac ar putea fi titularizat Lemac în locul lui Kinczel. Cum Micaş a avut o evoluţie foarte bună etapa trecută rămâne de văzut pe cine va prefera Tibi Csik în linia mediană. O posibilă formulă de start ar putea fi: Şuta-Munteanu, Ene, Bălău, Iuhas- Lemac, Micaş ( Schvarzkopf), Villand, Molnar- Feier, Dragoş.

  Tot în această etapă a 9-a, favoritele la promovare nu au deloc meciuri uşoare. Lidera FC Universitatea Craiova se va deplasa pe terenul unei echipe aflate într-o formă excelentă, UTA Arad, în timp ce CS Universitatea Craiova joacă pe un teren unde se câştigă greu puncte, la Oradea. Derbiul rundei se va juca, însa, la Bistriţa, acolo unde Gloria din localitate primeşte vizita Metalului Reşiţa.

  Programul etapei
  Ieri
  UTA – FC U Craiova 1-1
  Azi
  Gloria Bistriţa – Metalul Reşiţa
  CS Mioveni – FCM Tg. Mureş
  CSM Rm. Vâlcea – Olimpia
  FC Bihor – CS U Craiova
  FC Olt – Minerul Motru  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts