More


  Mutu a comis-o din nou!

  - Advertisement -

  fikm7rgd

  Vârful de 34 de ani a fost  „victima“ stilului defensiv al lui Ravanelli şi nu a mai reuşit să înscrie din 4 mai

  Adrian Mutu are parte de un sezon slab la Ajaccio, românul reuşind contraperformanţa de a nu marca niciun gol!  Ultimul meci i-a fost fatal antrenorului italian Fabrizio Ravanelli, demis după ce a dus echipa pe locul 19 în Ligue 1.

   L’Equipe îi dedică astăzi un amplu material lui Adrian Mutu. Francezii au dezvăluit de ce românul nu a mai evoluat în ultimele partide. Conform sursei citate, Mutu a fost prins băut şi exclus din lot după meciul cu Rennes, din etapa a 6-a. Oficial, antrenorul italian a spus că “Mutu este obosit” şi a fost lăsat în afara lotului la meciurile cu Lyon şi Monpellier.

  Acesta ar putea fi şi unul dintre motive pentru care selecţionerul Victor Piţurcă nu l-a mai convocat pe Mutu pentru ultimele meciuri din preliminariile CM 2014.

   L’Equipe mai scrie că Ajaccio vrea să se despartă de Mutu, care are un salariu mult prea mare pentru posibilităţile actuale ale echipei, 70.000 euro pe lună. O posibilă destinaţie ar putea fi Dinamo, echipă cu care Mutu se află deja în negocieri.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img