More


  Mutu a spus adio naţionalei într-un mod neaşteptat: pe Facebook!

  =

  5crzp4ly

  Adrian Mutu şi-a luat practic adio de la echipa naţională a României, cu câteva luni mai devreme faţă de termenul anunţat, respectiv vara anului 2014. “Briliantul” spera să agaţe în cui tricoul primei reprezentative după o participare la Campionatul Mondial din Brazilia, dar rezultatul înregistrat de tricolori în manşa tur a barajului cu Grecia, înfrângere cu 3-1, l-a făcut pe atacant să îşi “revizuiască” intenţiile.

  Chiar dacă iniţial, sâmbătă îşi exprimase pe Facebook încrederea că România poate întoarce la Bucureşti soarta calificării, atacantul a comis doar câteva ore mai târziu un gest care, aproape sigur, îl exclude definitiv din anturajul naţionalei pe durata mandatului lui Victor Piţurcă. Mutu a postat pe pagina sa de pe aceeaşi reţea de socializare o imagine prelucrată în Photoshop, care îl înfăţişa pe celebrul comediant Rowan Atkinson, cunoscut pentru rolul “Mr. Bean”, în ipostaza selecţionerului Piţurcă.

  Sute de fani au aplaudat gestul atacantului, care a părut să-l ironizeze, oarecum, pe antrenorul reprezentativei tricolore, semnându-şi astfel retragerea din naţională.

  Nu ar fi primul clinci între cei doi
  Mutu nu a avut niciodată o relaţie excelentă cu selecţionerul Victor Piţurcă. “Briliantul” a avut dese certuri cu antrenorul naţionalei, majoritatea iscate, din câte se zvoneşte în lumea mondenă, de o posibilă aventură a atacantului cu Victoria Blochina, fosta amantă a tehnicianului, cu care acesta are şi un copil. Ultima dispută dintre Mutu şi Piţurcă a avut loc înaintea meciului cu Ungaria, de la Budapesta. Atunci, fotbalistul de 34 de ani l-a nemulţumit pe selecţioner prin faptul că îşi făcea propriul program în cantonamentul de la Mogoşoaia, fapt pentru care între cei doi s-a iscat o discuţie aprinsă. “Mă, să-ţi iei geanta şi să pleci. De tot! Să nu te mai prind la naţională. Păi, ce facem? Tu m-ai convocat pe mine sau eu pe tine? Lasă că am eu grijă de tine! Ce, eşti beat?”, ar fi spus Piţurcă la vremea respectivă. Surse din anturajul naţionalei susţin chiar că aceştia ar fi fost la un pas de bătaie.

  Pedepsit la meciul cu Olanda
  În partida cu Ungaria, Mutu a fost folosit şi a dat unul dintre cele două goluri ale naţionalei (2-2), dar în partida următoare din preliminarii, cea din Olanda (0-4), atacantul a fost lăsat pe bancă şi folosit doar pe final. Aceasta a fost răzbunarea lui Piţurcă, iar din acel moment fotbalistul lui Ajaccio nu a mai primit nicio telegramă de convocare, deşi naţionala a mai jucat 7 partide.

  35 de goluri în 77 de meciuri are Mutu pentru naţionala României  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img