More  NERVI după Basel – Steaua! Pe cine a certat Reghe?

  - Advertisement -

  zjwbjjrc

  Steaua a obţinut doar o remiză în deplasarea de la Basel, scor 1-1, deşi a condus mai bine de 70 minute şi părea să aibă victoria în mână. Sio a egalat însă în prelungirile partidei, iar roş-albaştrii rămân cu doar două puncte după patru etape în Champions League.

  Deşi, în declaraţiile date la final, Laurenţiu Reghecampf a ţinut să-şi felicite jucătorii pentru prestaţia din meciul din Elveţia, acesta s-a arătat deranjat de lipsa de concentrare  a elevilor săi şi de modul în care au evoluat după deschiderea scorului.

  Elocvent pentru nemulţumirea tehnicianului faţă de mai mulţi dintre jucătorii săi a fost un moment petrecut chiar pe gazonul arenei St. Jakob-Park, după ultimul fluier al centralului Olegario Benquerecna.

  Reghe şi-a “vărsat nervii” pe Cristi Tănase căruia i-a reproşat în special prestaţia din repriza secundă. Reghe s-a arătat nemulţumit de modul în care “Dodel” a tratat anumite faze de atac ale Stelei, când a riscat inutil şi a pierdut balonul, în situaţii în care Steaua ar fi putut păstra posesia, dacă decarul şi-ar fi pus în valoare calităţile.

  Un alt jucător criticat de Reghecampf după meci a fost Daniel Georgievski, care a avut o parte de vină la golul egalizator al elveţienilor.

  În opinia tehnicianului, roş-albaştrii ar fi putut obţine victoria dacă ar fi tratat mai cerebral meciul, după deschiderea scorului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts