More  Olimpia topeşte „Metalul„ din Reşiţa!

  IMG_7387

  Olimpia a obţinut sâmbătă o victorie extrem de preţioasă, scor 1-0 în faţa bănăţenilor de la Metalul Reşiţa. Unicul gol a fost marcat abia pe final de Vlad Bujor, în minutul 84. Oaspeţii însă au contestat vehement arbitrajul. Reşiţenii au terminat meciul cu ambii antrenori trimişi în tribună şi cu doi jucători eliminaţi de centralul Iulian Călin din Piteşti.

  După cum a început meciul se părea că Olimpia nu va avea probleme în a-şi apropia victoria. Încă din primul minut Bujor a ratat o bună ocazie la poarta lui Pascal. A urmat şansa lui Lemac din minutul 4 , apoi şutul plasat de Zsiga şi scos greu de acelaşi

  Pascal iar în minutul 7 Iuhas avea să trimită cu capul din 6m doar că oaspeţii au repsins de pe linia porţii. Bujor îl mai încearcă odată pe portarul bănăţenilor cu un şut în diagonală în minutul 25 după care , din păcate ai noştri cedază inexplicabil iniţiativa. Reşiţa cere un penalty prin după o cădere a lui Szabo dar se alege doar cu un galben pentru simulare. Miron scoate apoi excelent şuturile lui Stoica  şi Staicu iar repriza se încheie la egalitate, 0-0.

  Înainte însă de a trimite echipele la vestiare, centralul Iulian Călin l-a trimis pe antrenorul oaspeţilor, Marian Pană în tribune, sătul probabil de protestele acestuia.

  Din păcate însă după pauză se joacă prea puţin fotbal. Olimpia domină dar nu reuşeşte să fie periculoasă decît în minutul 63 cînd şutul lui Zsiga din 16 m e respins de bravul Pascal.Oaspeţii protestează la fiecare decizie a centraluluiiar în minutul 76 Danci vede două galbene în doar cîteva secunde şi e eliminat. Moment în care toată banca oaspeţilor sare ca arsă..

  Arbitrul îl trimite în tribună şi pe secundul lui Marian Pană, unul dintre jucătorii de rezervă vede şi el galben şi după vreo două minute de negocieri meciul se reia.

  Cu Bujor peste tot, Olimpia simte că poate da lovitura şi după un corner în minutul 84 mingea e respinsă de Pascal pînă la Bujor care înscrie din interiorul careului. În prelungiri Cristian are o intrare dură la Munteanu şi e şi el eliminat.

  Olimpia nu mai repetă eroarea de la Bistriţa când pe final a ieşit la 1-1 la joc şi a pierdut în prelungiri. Acum elevii lui Csik ţin de minge închide jocul şi aşteaptă ultimul fluier al arbitrului. Cei 1500 de spectatori aplaudă în picioare pe toată lumea de la antrenori, jucători şi până la arbitrii…

  Olimpia egalează pe ASA la puncte şi urcă pe locul şapte iar duelul de sâmbătă de la Târgu Mureş se anunţă unul important pentru intrarea în play-off.
  Olimpia Satu Mare: Miron – Muntean, Bălău, Ene, Iuhas, Gavrilescu, Svarczkopf (65 Feier), Villand, Zsiga (75 Molnar), Lemac (78 Roatiș), Bujor.
  Metalul Reşiţa: Pascal – Cristian, Popescu, Brejneni, Vătejelu – Potopea, Neagoe (min 8 Danci), Szabo (min 36 Oară), Vasile- Stoica, Staicu.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE