More  Piţurcă a anunţat lotul complet pentru dubla contra Greciei

  - Advertisement -

  nh8hhdzi

  Victor Piţurcă s-a decis asupra lotului cu care va aborda dubla cu Grecia, din barajul pentru calificarea la CM 2014. După ce în cursul după amiezei Federaţia a anunţat faptul că toţi cei 15 “stranieri” convocaţi de principiu au primit faxuri de confirmare, după partida CFR-Dinamo selecţionerul s-a decis asupra fotbaliştilor din campionatul intern convocaţi.

  În acest sens, tehnicianul naţionalei a dorit ca formaţiile din Liga 1 care au jucători selecţionabili să joace joi şi vineri, astfel încât aceştia să se reunească în cadru organizat cât mai devreme. De altfel, Tătăruşanu, Tănase, Bourceanu, Gardoş, Latovlevici (Steaua) şi Lung jr., Măţel şi Găman (Astra) au ajuns la Mogoşoaia în cursul acestei zile. Luni, 11 noiembrie, la ora 12.30, selecţionerul Victor Piţurcă, va susţine o conferinţă de presă la Mogoşoaia, la ea urmând a participa şi unul sau doi dintre jucătorii convocaţi. Primul antrenament la care vor participa toţi tricolorii va avea loc seara, de la ora 18.00, şi va fi singurul deschis presei.

  Marţi, 12 noiembrie, în jurul orei 13.45-14.00, unul sau doi dintre jucători vor dialoga cu presa, desigur tot la Mogoşoaia.

  Miercuri, 13 noiembrie, după antrenamentul închis, tricolorii vor pleca spre Atena, de pe aeroportul Henri Coandă, la bordul unei curse charter, decolarea fiind programată la ora 17.30, iar aterizarea după o oră şi jumătate.

  Joi, 14 noiembrie, la ora 11.30, este prevăzut antrenamentul oficial, pe stadionul “Giorgios Karaiskakis”, primele 15 minute fiind deschise presei. După încheierea antrenamentului, spre ora 13.00, va avea loc conferinţa de presă oficială, la care vor participa selecţionerului Victor Piţurcă şi un jucător. al naţionalei.

  Sâmbătă, 16 noiembrie, la ora 13.30, delegaţia noastră va decola de la Atena spre Bucureşti, după aterizare urmând să se reintre în cantonamentul de la Mogoşoaia.

  Grecia – România se joacă pe 15 noiembrie la Pireu, de la 21:45, iar returul va fi pe 19 noiembrie, pe Arena Naţională, de la 21:00  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts