More  Roş Albaştrii au câştigat Memorialul “Corneliu Prodan”

  - Advertisement -

  Opt echipe au răspuns invitaţiei lansate de fraţii Daniel şi Ciprian Prodan de a participa la ediţia 2013 a turneului de minifotbal Memorialul “Corneliu Prodan”.
  Iar campioana Roş Albaştrii şi-a respectat statutul de favorită şi s-a impus după o finală câştigată clar, 5-0 cu echipa studenţilor de la Cluj, Mitropa! La start s-au aliniat opt echipe, împărţite in două grupe: Nord Vest TV, Curtuiuş, Mitropa si Echipa Păcii in grupa A şi Roş-Albaştrii, No Name, Calato si Power în grupa B.
  Mitropa a câştigat grupa A, a doua echipă calificată în semifinale fiind cea a colegilor noştri de la Nord Vest TV.
  În grupa B, Roş Albaştrii şi Power au terminat pe primele două locuri. În semifinale Mitropa a trecut greu de Power, iar Roş-Albaştri au învins cu 5-3 o echipă a Nord Vest TV lipsită de aportul a trei jucători de bază.
  Un meci foarte frumos cu rasturnare de scor in finala mica: Power revine de la 3-0 la 3-3 si câştigă cu 6-5 după loviturile de departajare în faţa celor de la Nord Vest TV În finala mare, Roş-Albaştrii nu le-au lăsat nici o şansă studenţilor de la Mitropa pe care i-au bătut cu 5-0!
  “Le mulţumesc participanţilor că au venit să onoreze memoria tatălui meu. Îi aştepatăm şi la ediţia viitoare şi chiar sper să avem mai multe echipe la start. Felicitări tuturor pentru ziua frumoasă petrecută prin mişcare şi fotbal aici la Rania” a spus la final principalul organizator, fotbalistul Ciprian Prodan.
  F. Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts