More


  Royal Dance Club, pe podium la Cupa Ballroom

  - Advertisement -

  dans

  Final de săptămână încărcat pentru dansatorii de la Royal Dance Club Satu Mare. Aceştia au participat la Arad la Cupa Ballroom precum şi la Viena la Austria Open Championships. La Cupa Ballroom de la Arad, ajunsă la editia a IV -a dansatorii de la Royal Dance au obţinut două medalii de aur, trei de argint si una de bronz iar alte două perechi au reuşit să se califice în finale. La concursul de la Arad au participat peste 350 de perechi din tara iar Cordea Cristian a fost invitat ca arbitru la această competiţie.
  Iată rezultatele:
  – Mariţa Ciprian – Bumba Oana locul 1 la Open Basic 8 dansuri vârsta 6-11 ani
  – Ocian Laurenţiu – Jagher Oana locul 1 la Open Basic Standard vârsta 14 -15 ani
  – Burciu Răzvan – Varga Diana locul 2 la Open Standard vîrsta 16-35 ani
  – Maskulik David – Roatiş Iris locul 2 la Open Basic Standard si locul 3 la Open Basic Latino vârsta 14-15 ani
  – Moga Raul – Săvianu Silvia locul 2 la Open Latino 16-35 ani pereche mixtă Stelele Dansului Oradea – Royal Dance Satu Mare
  – Sollosi Thomas – Jurguţ Luiza locul 4 la clasa D
  – Pandi Alex – Roman Cristina locul 4 la clasa E vârsta 14-15 ani
  Tot în acest sfarsit de săptămână, clubul Royal Dance a reprezentat România la Viena la Austrian Open Championships editia XX. Perechea Ignat Eduard – Nyiki Nadia a terminat pe un loc 34, onorabil din 57 pe­rechi varsta 12-13 ani, concurand cu cele mai puternice perechi din Rusia , Moldova, Ucraina, Germania, Austria, Croatia si Ungaria. Meritul apartine sportivilor, parintilor cat si antrenorilor Ovidiu Ignat, Otto Varga, Cordea Mikle Cristian si Marius Iepure.
  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img