More

    Seară de tenis cu Sorana Cîrstea la sala LPS

    carstea

    În 2013, ziua copilului se va serba de două ori la Satu Mare! Mâine(miercuri) şi joi, jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea (nr. 22 WTA) se va afla în vizită la Satu Mare.

    La iniţiativa Primăriei Satu Mare, cu sprijinul ProSport şi Gazetei de Nord -Vest, Cîrstea va participa la o acţiune de promovare a tenisului în rândul copiilor, sub denumirea Kids Day (Ziua Copiilor).
    Astfel, mâine, în jurul orei 20.00 la sala LPS, Sorana va disputa un meci demonstrativ de aproximativ o oră şi jumătate împotriva a câtorva zeci de copii amatori sau practicanţi ai sportului alb. Nu va lipsi nici tânăra antrenoare din Satu Mare, Antonia Xenia Panas (Tout). Totodată, cu această ocazie, sfertfinalista de la Roland Garros în 2009, va acorda autografe pe poze personalizate, tricouri şi mingi de tenis, tuturor celor care-şi vor dori acest lucru. În plus, Nord Vest TV vă va oferi un interviu amplu cu sportiva, care totodată va participa şi la o conferinţă de presă .În mare, iată care va fi programul Soranei la Satu Mare:
    Miercuri
    – 16:50 – Plecare de la Bucureşti de pe Aeroportul Henri Coandă
    – 18:10 – Sosire la Satu Mare
    – 19:45 – Start acţiune Kids Day la Sala LPS din Satu Mare
    – 21:30 – Invitată la o emisiune de sport (30 minute)
    Joi
    – 10:30 – Vizită la Liceul cu Program Sportiv Satu Mare
    – 12:00 – Conferinţă de presă
    – 18:40 – Plecare de la Satu Mare
    – 20:00 – Sosire la Bucureşti

    Florin Mureşan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE