More  “Seara designerilor”, evenimentul monden al anului

  - Advertisement -

  moda

  În acest weekend va avea loc evenimentul monden sătmărean al anului. Rochii elegante pentru doamne, costume pentru domni, toate în colecții inedite prezentate la “Seara Designerilor”, eveniment ajuns la a III-a ediţie. După show-ul de modă va urma un cocktail party cu toți invitații. Intrarea la eveniment este liberă, graţie organizatorilor, respectiv creatorii de modă sătmăreni, în colaborare cu Hotelul Dana și cu Primăria Municipiului Satu Mare. Parteneri media ai evenimentului sunt Nord Vest TV și Gazeta de Nord-Vest.

  Organizatorii evenimentului monden au organizat ieri o nouă conferință de presă pentru a oferi noi detalii despre “Seara Designerilor”, manifestare care va avea loc la Hotel „Dana I”, situat pe Drumul Careiului din Satu Mare, cu începere de la ora 19.00. Cu această ocazie vor fi prezentate mai multe colecții ale creatorilor de modă din Satu Mare. Aceștia sunt Alina Fârte, Alena Ignătescu, Anca Tomşa, Ciprian Crăciun, Cosmin Mureşan, Georgia Ciontoş, Ioana Călin, Mihaela Pastor, Monica Ştrango, Zsolt Popa şi Zita Pop.
  Designerii sătmăreni pun la punct în aceste zile ultimele detalii la colecțiile pe care le vor pune în scenă sâmbătă .Fiecare colecție va avea o tematică aparte și se adresează atât publicului feminin cât și celui masculin. Designerul Alena Ignătescu a precizat că în cadrul evenimentului îşi vor expune creaţiile vestimentare zece designeri sătmăreni. “Sunt designeri care au câştigat concursuri naţionale şi internaţionale sau care au participat la diferite manifestări de acest gen de peste ocean. Este un eveniment adresat profesioniştilor din modă, iar munca acestora trebuie cunoscută şi de publicul sătmărean. Vor fi colecţii vestimentare de trecere dintre toamnă şi iarnă, iar culorile sunt mai reţinute, chiar sobre”, a precizat Alena Ignătescu.
  Designerul Ioana Călin a precizat ieri că “My deamons, my angels” este numele colecţiei sale, fiind un contrast care se găseşte în fiecare femeie. Tema principală este iubirea , în toate formele sale. “Este prima colecţie care vorbeşte despre mine”, a precizat Ioana Călin. Colecţia designerului Monica Ştrango este inspirată din peisajul sicilian, din litoralul italian, piesele vestimantare luând forma naturii. Ciprian Crăciun va prezenta 12 piese vestimentare dedicate bărbaţilor, intitulată “Toamnă bacoviană”. Cosmin Mureşan le propune participanţilor şapte piese pentru bărbaţi şi şapte pentru femei, colecţie intitulată “Black magic Egipt”. De asemenea, gazda evenimentului, Dana Bud, a precizat că intrarea la manifestare este liberă şi sunt aşteptaţi toţi sătmărenii iubitori de modă.

  Silvia Cseh  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts