More  Sorana Cîrstea: “Mulţumesc, Satu Mare!”

  sorana-razvan

  Sorana Cîrstea, locul 22 în clasamentul celor mai bune jucătoare de tenis din lume, a participat timp de două zile la o acţiune de promovare a sportului la Satu Mare.

  Venită în premieră în oraşul nostru, la invitaţia Primăriei, Sorana a jucat miercuri seara la sala LPS tenis cu zeci de copii iar ieri a participat la o întîlnire cu elevii de la Liceul Sportiv. În plus, primarul Dorel Coica i-a pregătit şi cîteva surprize la sediul primăriei unde alături de Sorana a susţinut ieri şi o conferinţă de presă. Emoţionată de primirea caldă de care a avut parte, atît la sala LPS cît şi la primărie, Sorana Cîrstea a ţinut să le mulţumească sătmărenilor pentru clipele minunate petrecute aici şi a promis că va încerca să revină mereu la Satu Mare măcar la finalul sezonului competiţional.

  La Liceul cu Program Sportiv, Sorana a fost întîmpinată cu un imens buchet de trandafiri oferit de directorul Ionel Păcurariu . “Şi eu am fost la Liceul Sportiv, la clasa de handbal am început şi nu voi uita prea repede orele de teorie sportivă”, le-a spus elevilor Sorana iar mama ei, prezentă şi ea în sală, ne-a mărturisit că se mândreşte cu faptul că fiica ei a fost mereu premiantă . La iniţiativa postului nostru de televiziune, Sorana Cîrstea a făcut o vizită şi la baza sportivă de la Sănătatea unde de altfel aceasta a acordat şi un amplu interviu pentru Nord Vest TV. “Sînt lucruri minunate pe care le-am văzut aici la Satu Mare. Nu mă aşteptam sincer vă spun să văd atîţia copii care practică tenisul. Iar Antonia Panas-Tout face o treabă minunată şi chiar are mare talent în antrenorat. Voi reveni cu plăcere cînd voi avea timp şi la viitoarele turnee pentru copii pe care le va organiza la Satu Mare. În plus baza de tenis de aici e extraordinară şi cred că ar merge chiar şi un turneu ITF“, a spus Sorana pentru Nord Vest TV. Interviul integral cu Sorana Cîrstea va fi difuzat luni seara în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă. Din partea Nord Vest TV , Sorana a primit cu drag un mic cadou. Un tricou personalizat cu Nord Vest TV şi cu numele Sorana Cîrstea!

  Pregătire pentru Australian Open
  Sorana Cîrstea s-a întors aseară acasă la Târgovişte unde în această dimineaţă are deja programat un antrenament. “La ora 9 voi fi în sală. Pregătirea fizică e foarte importantă mai ales că deja pe 30 decembrie începe pentru mine noul sezon. Îmi doresc foarte mult să fiu sănătoasă şi să încep cu dreptul noul sezon. Mai ales că trebuie să confirm prestaţia mea bună din acest an”, ne-a declarat Sorana care la final a avut un mesaj simplu după clipele minunate petrecute în Nord Vest : “Mulţumesc, Satu Mare! “

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE