More  Sportivi şi pianişti premiaţi la Primărie

  IMG_4603

  Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a continuat ieri seria premierilor sportivilor care au obținut rezultate deosebite la diferite competiții în acest an. Ca o premieră, pe lista premiaților din sport au fost incluși și micuţii… pianiști de la Palatul Copiilor pregătiți de profesoara Mariana Moga.

  Primarul a ţinut să-l aibă alături la această festivitate şi pe invitatul său japonez Katsutaro Kawai, preşedintele Asociaţiei de prietenie România- Japonia.
  Au fost acordate premii atât sportivilor, cât și antrenorilor de la ramurile sportive: dans – Royal Dance Club, spadă – CS Satu Mare, karate – CS Zanshin, judo, popice, box – CS Unio și micuții pianiști de la Palatul Copiilor.
  Fiecare premiant a primit din partea Primăriei câte o diplomă și un plic cu sume de bani, dar și câte un steguleț în culorile naționale.
  La final, primarul Dorel Coica i-a asigurat pe cei prezenţi că va continua să sprijine toate ramurile sportului sătmărean după care i-a invitat pe premiaţi la deja obişnuita fotografie de grup!

  Iată lista premiaţilor:
  -Şereş Cristian, Kovacs Dora, Samel Lorand, Faur Mihaela
  Czerlau Mercedes, Czerlau Jenifer, Oprea Sergiu, Stan Dominic, Terely Istvan, Pall Ramona, Czerlau Doina, Maxim Vasile, Lucuţ Marius, Sabău Gabriel, Sabău Gheorghe, Butyan Erika, Sandor Iosif şi Istrăuan Gheorghe de la CS UNIO.
  -Voica Vlad, Paşca Daniel, Râşnoveanu Alin, Botiş Bogdan
  Ţinca Răzvan şi Curileac Florin Dan de la Zanshin.
  -Maskulik David, Roatiş Iris, Ignat Eduard, Nyiki Nadia
  Ocian Laurenţiu, Iagher Oana, Mariţa Ciprian, Bumba Oana
  Koskocsak Raul, Pop Valentina, Opre Mihnea, Chereji Iulia, Ignat Ovidiu, Cordea Cristian, Varga Otto de la Royal Dance.
  -Pop Adrian, Szilagi Adrian, Arkosi Bertalan, Andrei Radu
  Tătăran Amalia, Nagy Lehel, Csiszar Francisc de la CS Satu Mare.
  -Palcău Lucian, Grigoriu Alexandra, Trella Alexandra, Barla Beata, Bâce Andrei, Rak Reka, Palcău George, Moga Mariana de la Palatul Copiilor Satu Mare.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE