Turul Micula şi Someşul Oar, campioane de toamnămikola-1

După etapa care s-a disputat în week-end, fotbalul din Liga a IV-a intră în vacanţă. După 17 etape disputate, 15 din tur şi două din retur, echipele iau o pauză, urmând ca la primăvară campionatul să se reia.

Turul Micula, în seria A, se află pe primul loc, cu trei puncte, respectiv şase faţă de Talna Oraşu Nou şi Victoria Apa. Pentru a sărbători aşa cum se cuvine faptul că echipa din Micula este campioană de toamnă în prima serie, căminul cultural din comună a fost gazda, duminică seară, unui frumos banchet de final de an. Pe lângă jucători au fost prezenţi antrenorul Milu Petric, preşedintele clubului Csaba Doboş, dar şi primarul de Micula, Ştefan Doboş. S-au servit bucate alese, iar vinul şi pălinca au fost nelipsite de pe mese. Sorinel Petric, unul dintre cei mai tineri şi talentaţi solişti de muzică de petrecere, a ridicat sala în picioare, melodia preferată a fotbaliştilor fiind „Campionii, campionii“. Lumea s-a distrat, s-a felicitat, cu toţii aşteptând deja cu nerăbdare să intre din nou pe terenul de fotbal.

În seria B, Someşul Oar se află pe prima poziţie a clasamentului, dar la egalitate de puncte cu Schwaben Cămin, 43. Someşul Oar a reuşit scorul finalului de sezon, după ce a trecut cu 13-2 de Stăruinţa Berveni. Viitorul Vetiş completează podiumul, cu echipă deloc de neglijat. Cam atât despre eşalonul al patrulea, le dorim tuturor echipelor vacanţă plăcută şi o iarnă liniştită.

Daniel Chiorean

Untitled-1

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts