More

    Astăzi este programat un nou termen în “Dosarul Transferurilor”!

    2

    Fostul acţionar dinamovist Gheorghe Neţoiu a declarat, luni, la Curtea de Apel Bucureşti, unde are loc un nou termen în Dosarul Transferurilor, că regretă că judecătorii nu au acceptat expertiza contabilă solicitată de toţi inculpaţii în acest caz.

    “Mai sunt trei martori care vor fi audiaţi astăzi, iar pe 18 să vedem audierile celor de afară, din străinătate. După şapte ani, toţi dorim să se termine mai repede. E regretabil că nu s-a aprobat expertiza (n.r. – solicitată de toţi inculpaţii din Dosarul Transferurilor), dar sperăm să fie lucrurile clare”, a spus Neţoiu.

    Fostul acţionar majoritar al FC Rapid, George Copos, a afirmat că speră într-o sentinţă favorabilă, având încredere în cele două judecătoare. “Sunt încrezător pentru că sunt două doamne inteligente, care ştiu foarte bine dosarul. În ceea ce priveşte Rapidul, cu cele două transferuri nu există niciun fel de nereguli. Am multă încredere în această instanţă”, a completat Copos.

    “Eu am speranţa că procesul va continua”, a afirmat la rândul său fostul impresar Ioan Becali.

    Pe de altă parte, întrebat de ce nu a mers la termenul de luni al procesului vărului său Gigi Becali, Ioan Becali, a răspuns: “Dacă a fost fratele meu, îmi comunică el despre ce e vorba. De ce să mergem amândoi? Noi nu voiajăm niciodată amândoi în acelaşi avion. Poate exploda o bombă acolo şi muream amândoi. Aşa rămâne unul.”

    La termenul de luni al dosarului transferurilor vor fi audiaţi, în calitate de martori, Ion Stan, Vladimir Cohn şi Marius Vorniceanu.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE