Au apărut primii brazi de Crăciun!

brazi

Cu două săptămâni înainte de Crăciun, în pieţele din municipiul Satu Mare au apărut primii brazi. Sunt brazi normandieni aduşi din Austria. În funcţie de mărime, preţul brazilor oscilează între 150 şi 300 de lei.

Sătmărenii îşi pot cumpăra încă de pe acum brazi de Crăciun, primii fiind expuşi spre vânzare ieri în Piaţa Mare. Potrivit femeii care îi comercializa, este vorba despre brazi normandieni aduşi din import, din Austria. “Am adus 25 de brazi, şi până acum am vândut cinci. Brazii sunt ceruţi în funcţie de posibilităţile financiare ale fiecăruia. Unii vin şi spun că le trebuie un anumit brad fără să-i intereseze de preţ, în timp ce alţii spun că le trebuie un brad frumos în funcţie de suma de bani disponibilă pentru acest lucru. Sunt mulţi care vin şi se interesează doar de preţ”, a declarat vânzătoarea.
Preţul brazilor era în funcţie de mărime şi oscila între 150 şi 300 de lei bucata. Brazii mai mici, în mod normal sunt mai ieftini. Însă un brad de 300 de lei este potrivit pentru o cameră mai mare. “Vom menţine preţul brazilor acelaşi până în ultima zi. Sunt de calitate, astfel că sunt motive să reducem preţul doar în ultima zi de vânzare”, a mai specificat femeia.
Aceasta a mai adăugat că speră ca vânzările să meargă cel puţin la fel de bine ca şi anul trecut. “Am fost şi anul trecut cu brazi în piaţă, iar vânzările au mers foarte bine. Aş putea spune că cel mai bine din ultimii ani. Sperăm că şi în acest an vânzările să fie la fel de bune ca şi anul precedent”, a mai precizat vânzătoarea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

ALERTĂ! Mai avem un CAZ de CORONAVIRUS în județ. Încă un bărbat, depistat POZITIV

Județul Satu Mare se confruntă cu un nou caz de coronavirus. Dacă până acum am avut de a face cu un caz din Iași...

Un nou caz în județ! Bărbat din zona Oașului cu CORONAVIRUS.

Un nou caz de Coronavirus a fost confirmat în județul Satu Mare. Ar fi vorba de un bărbat de peste 70 de ani din...

NU UITA! La noapte ROMÂNIA trece la ora de vară! STĂM ÎN CASĂ CU O ORĂ MAI PUȚIN!

Ora de vară 2020. În această noapte , România trece la ora de vară: Ora 03:00 va deveni ora 04:00 și vom dormi cu...

Mai e puțin și trecem la SCENARIUL 4 în România! Ce măsuri suplimentare ar urma să se ia!

Numărul de infectări cu COVID-19 a crescut în România, în ultimele zile, iar autoritățile încep să se pregătească pentru scenariul 4, atunci când vor...

NORMALIZARE. Numărul celor care TRAZITEAZĂ vămile din județ, în scădere DRASTICĂ

În perioada 27.03.2020, ora 19:15 - 28.03.2020, ora 07:15, la PTF Petea, pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 164 persoane. Dintre acestea,...