More  Cinci medalii pentru careieni la Timişoara

  - Advertisement -

  karate-carei

  Zilele trecute, CS Karate Do B.F.K.S. din Carei a participat la „3rd WORLD CHAMPIONSHIP KARATE & KICKBOXING“ în Timișoara, la care au participat 250 de sportivi din şapte țări: Bosnia, Elveția, Italia, Slovacia, Serbia, Ungaria și România.

  Clubul Sportiv Karate Do B.F.K.S. din Carei a participat cu 3 sportivi: Bartincki Attila, Bács Máté, Fülöp Máté, însoțiți de Bartincki Lajos, vicepreşedintele clubului. Sportivii au reuşit să obţină patru medalii de aur și o medalie de argint. Bartincki Attila a cucerit două medalii de aur, Bács Máté o medalie de aur și una de argint, iar Fülöp Máté o medalie de aur.

  Preşedintele clubului careian, dr. Fazekas György, doreşte să felicite pe această cale toţi sportivii şi antrenorii, Dărăban Gheorghe, Bács Csaba, Fülöp Gábor, pentru rezultatele remarcabile şi să-i îndemne pe toţi cei care doresc să practice acest sport, să devină mult mai cumpătaţi, să înveţe cum să-şi mărească capacitatea de concentrare, să fie mai sănătoşi, să vină la clubul sportiv Karate Do B.F.K.S. din Carei, luni, miercuri şi joi de la orele 18, în sala de sport a Şcolii Generale nr. 3.
  Dani C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts