Complexul PRESIDENT Băile Felix, raiul distracţiei acvatice în Vestul României

president

Complexul PRESIDENT**** este situat în Băile Felix, pe drumul european E79 Oradea- Deva, la kilometrul 10, la liziera pădurii, într-un cadru natural deosebit. Complexul, format dintr-un hotel de patru stele şi un aquaparc modern, oferă condiţii excelente pentru relaxare, tratament, dar şi pentru întâlniri de afaceri.

Hotel de lux într-un cadru de vis
Hotelul dispune de 92 de camere împărţite în camere single, camere cu pat matrimonial, camere cu două paturi, apartamente, dotate cu climatizare, minibar, telefon, parcare interioara păzită, o modernă bază de tratament, trei săli de conferinţă dotate cu ecran, flipchart, videoproiector şi instalaţie de traducere simultană. Capacitatea totală de cazare a complexului este de 180 de locuri şi baza de tratament poate deservi 80 de persoane pe zi.
Complexul PRESIDENT**** dispune, de asemenea, de două restaurante, unul de 180 de locuri şi altul de 350 de locuri. Restaurantul oferă într-o ambianţă plăcută preparate culinare delicioase, din bucătăria românească şi internaţională. Complexul dispune de piscină – atât acoperită, cât şi în aer liber – cu apă termală, saună de 16 persoane, sală de fitness, bază de tratament şi bază sportivă.
De asemenea, Complexul PRESIDENT**** dispune şi de un centru wellness, care include piscină cu apă termală acoperită, jacuzzi, saună, solar, masaj, bar, tenis de masă. Clienţii pot opta pentru servicii complete de hidrokinetoterapie, masaj manual, reflexoterapie, electroterapie, kinetoterapie, EKG, electrodiagnostic. Aceasta se adresează persoanelor cu afecţiuni reumatologice, afecţiuni posttraumatice şi afecţiuni neurologice.

Aquaparcul, un răsfăţ pe timpul iernii
Aqua Park President îşi aşteaptă clienţii cu 13 bazine interioare, din care şapte prezintă diferite forme de agitare a apei (vârtej, whirlpool, ciupercă, lebădă etc), respectiv cu cinci bazine exterioare. Aqua Park President mai pune la dispoziţia clienţilor săi tobogane interioare şi exterioare, sauna uscată şi umedă, salina şi serviciile de masaj. De asemenea, Zona VIP asigură acomodare pentru un număr redus de clienţi simultan.
Apa din bazine este termală, de foarte bună calitate, având proprietăţi curative. Izvorul natural generează o apă la 37-38 grade Celsius. Aportul constant de apă asigură o temperatură medie de 35 de grade în bazine.
Tarifele variază între 25 lei/persoană pentru trei ore, 35 lei/persoană pentru cinci ore şi 45 lei/persoană pentru toată ziua. Clienţii interesaţi pot opta şi pentru abonamente.

Ocupat în întregime de Revelion
Ca o recunoaştere a calităţii serviciilor, toate cele 250 de locuri pentru Revelion puse la dispoziţia clienţilor de Complexul PRESIDENT**** au fost rezervate şi achitate până la începutul lunii decembrie. Preţurile pachetelor de patru, cinci, şase sau şapte zile au variat între 1.400-1.700 lei, incluzând cazarea cu pensiune completă (mese tip bufet suedez), petrecerea de Revelion şi Carnavalul din data de 1 ianuarie 2014.

Szasz Lorand

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

O nouă veste TRISTĂ în fotbalul sătmărean! Fostul portar și arbitru, FIRI CÂMPAN s-a stins la doar 50 de ani!

  Veștile triste par că nu se mai opresc în această săptămână, în fotbalul sătmărean. Mai întâi l-am pierdut pe fostul atacant  din anii 70-80...

Continuă dotarea spitalelor din județ! Container destinat suspecților de Coronavirus la Spitalul din Negrești Oaș!

Consiliul Județean continuă dotarea spitalelor din județul Satu Mare, pentru o bună funcționare pe perioada stării de urgență. Astăzi, în curtea Spitalului Orășenesc Negrești-Oaș a...

Marcel Ciolacu lansează un APEL către toți ROMÂNII: ”Un produs românesc CUMPĂRAT = un loc de muncă SALVAT!”

  Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un apel către toți românii ca în actualul context actual și cel care va urma să încerce să...

Legea a TRECUT de Parlament! Plata facturilor la apă, energie, gaze, gunoi, cablu, internet se SUSPENDĂ TREI LUNI!!!

  Facturile la apă, energie, gaze, gunoi, cablu, internet se suspendă 3 luni. Legea amânării plății a trecut de Parlament. Camera Deputaților a adoptat vineri, în...

Miza pe SĂNĂTATE! Cultura de la Consiliul județean intră în ȘOMAJ TEHNIC!

  Instituțiile de cultură din subordinea Consiliului Județean Satu Mare își întrerup activitatea, iar contractele de muncă ale angajaților se suspendă pe perioada stării de...