More  Concert de excepţie Robert Turcescu şi Casa Presei la Satu Mare

  - Advertisement -

  turcescu

  Sătmărenii au avut parte de o atmosferă incendiară vineri seara la Club Poesis din centrul municipiului reşedinţă de judeţ. Formația Casa Presei, avându-l ca solist pe Robert Turcescu, a oferit un concert la care au luat parte numeroși sătmăreni. Iubitorii muzicii pop-rock au cântat și au dansat împreună cu formația lui Turcescu. Casa Presei a devenit cunoscută în urma calificării în finala fazei naționale a Concursului Eurovision. Piesa de la Eurovision, numită UN REFREN, a fost și ea cântată în concertul de vineri.

  Cunoscutul realizator de emisiuni TV a devenit solistul formației de curând, dar au avut deja mai multe concerte în această formulă. Într-un interviu acordat în exclusivitate postului Nord Vest TV Robert Turcescu ne-a povestit cum îmbină el viața de artist cu cea de jurnalist. “Mă bucur că am reuşit să ajungem şi la Satu Mare, deşi distanţa este cam mare. De fapt, acesta a fost proiectul nostru, să ajungem în zone ale ţării în care alte trupe nu prea vin. Atmosfera a fost superbă aici. Aveţi locuri minunate şi oameni minunaţi. Se spune că la Satu Mare oamenii sunt reci, dar nu-i adevărat. Atmosfera a fost senzaţională. Am văzut oameni cântând, fredonând, piesele astea sunt în primă audiţie, căci noi nu cântăm cover-uri. Cântăm piese de-ale noastre, nu aveau de unde să le ştie. I-am văzut pe oameni dornici să înveţe, i-am văzut că le-a plăcut. Este un experiment fantastic să vezi oameni care ascultă pentru prima dată o piesă şi totuşi o fredonează, sunt dornici să înveţe. Sper să mai ajungem cât de repede la Satu Mare, dar să nu mai călătorim 11 ore aşa cum s-a întâmplat acum şi a fost extrem de obositor. Dar, uite, acum suntem foarte bine, ne-a plăcut. Şi aceasta este minunea pe care o produce muzica, te încarcă cu energie. Pentru că dacă tu dăruieşti publicului din pasiunea ta, ţi se întoarce înzecit de la oamenii care te ascultă”, a declarat Robert Turcescu.

  Formația Casa Presei este compusă din Gabriel Basarabescu, Radu Cartianu, George Vila, Alexandru Dascaloiu şi solista Alina Crişan.Aceștia, împreună cu Robert Turcescu au oferit o seară de neuitat sătmărenilor care au luat parte la evenimentul de vineri. Concertul s-a încheiat cu aplauze, autografe și fotografii. Partenerii media ai evenimentului au fost Nord Vest TV și Gazeta de Nord-Vest.
  Silvia Cseh  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts