More  Concursul Interjudeţean de Matematică ”Teodor Topan” Șimleu Silvaniei, ediția a VIII-a

  - Advertisement -
  Începând din anul școlar 2006-2007, Şcoala Gimnazială ”Silvania” din orașul Şimleu Silvaniei, în parteneriat cu Primăria oraşului Şimleu Silvaniei şi Inspectoratul Şcolar al judeţului Sălaj, organizează Concursul Interjudeţean de Matematică ”Teodor Topan”. Autor al mai multor culegeri de probleme și plachete de versuri (cea mai cunoscută dintre ele fiind ”Triunghiul cu stele”), Teodor Topan a rămas în memoria comunității șimleuane drept un profesor de matematică și un poet de excepție.
  Ajuns la cea de-a VIII-a ediție și găzduit permanent de Şcoala Gimnazială ”Silvania” Şimleu Silvaniei, anul acesta Concursul ”Teodor Topan” se va desfășura în perioada 13-14 decembrie 2013.
  Conform celor afirmate de Marcel Lucaciu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Sălaj, cei 293 de elevi înscrişi în concurs provin de la şcoli gimnaziale, licee teoretice şi colegii naţionale din Zalău, Şimleu Silvaniei, Jibou, Baia Mare, Satu Mare, Sighetu Marmației, Oradea, Marghita, Bistriţa, Dej, Cluj-Napoca, Râmnicu Vâlcea şi din Chişinău.
  Festivitatea de deschidere va avea loc sâmbătă, 14 decembrie 2013, începând cu ora 8.00. Proba scrisă se va derula între orele 9.00-12.00 iar festivitatea de premiere va avea loc, la ora 18.00, la Casa de Cultură Orăşenească din Şimleu Silvaniei.

  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts