More


  CSM Satu Mare încheie turul pe locul șase

  - Advertisement -

  baschet

  Baschetbalistele de la CSM Satu Mare intră oficial de azi în vacanță după un tur de campionat pe care l-au terminat pe poziția a 6-a.

  Practic după restructurările din vară se poate spune că fetele noastre au scos maxim și s-au impus în fața adversarilor abordabili din Liga Națională.

  Au câștigat duelurile pentru play-off cu Olimpia Brașov, Danzio Timișoara, U Cluj Napoca, Rapid sau CSM Oradea . Au învins la pas codașele Nova Vita, Craiova și au cedat la Galați în fața nou promovatei Phoenix care cu trei americance bune în lot are pretenții de play-off.
  Din păcate, însă, CSM-ul nu va mai putea conta în lupta pentru medalii , diferența față de echipele din frunte,Arad, Alba Iulia, Târgoviște, Sepsi sau chiar Alexandria fiind evidentă.
  Declarată ”căpitanul anului” de către emisiunea Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV, Andreea Orosz a ținut să amintească faptul că bronzul cucerit în primăvară a reprezentat o performanță deosebită pentru ea, pentru echipă și pentru Satu Mare. ”E foarte greu să ajungi pe podium și evident și mai greu să cîștigi un campionat. Nu ne luptăm singure, și alții vor și investesc și depinzi de mulți factori. Eu tot mai sper și visez să câștigăm un titlu pentru Satu Mare căci suporterii merită acest lucru.” a spus Andreea Orosz , căpitanul CSM-ului. Andreea a mai adăugat că dacă în lot ar mai fi adus un pivot chiar și în primăvară am putea spera la o nouă calificare în final four. ” Eu spun că dacă am mai avea încă un pivot am putea bate Alexandria și Sepsi la Satu Mare…Iar în retur va fi oricum altceva. ” a mai spus Orosz.

  În această seară de la ora 18,30 e programat ultimul antrenament al echipei din 2013 iar apoi până pe 4 ianuarie fetele vor fi în vacanță.
  Le transmitem un sincer La mulți ani sărbătoritelor din această săptămână din lotul CSM –ului, Cristiana Cutaș și Monica Ivan. Cristiana își serbează mâine ziua de naștere iar Monica Ivan pe 20 decembrie!

  Altfel, în penultima etapă a turului, Sepsi Sfântu Gheorghe a fost umilită acasă de vicecampioana CSM Târgoviște, scor 42-81!!!

  Clasament
  1. ICIM Arad 13/0 26
  2.CSM Târgoviste11/2 24
  3.CS U. Alba Iulia11/1 23
  4.CSBT Alexandria10/3 23
  5.Sepsi 8/4 20
  6.CSM Satu Mare 7/6 20
  7.Phoenix Galati 6/7 19
  8.Olimpia Brasov 6/6 18
  9.D. Timisoara 5/8 18
  10.CSM Oradea 4/9 17
  11. Rapid B. 4/9 17
  12.U. Cluj-Napoca 2/10 14
  13. SCM Craiova 1/11 13
  14.CS Nova Vita 0/12 12  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img