More  Cupa 1 Decembrie, dominată de sătmăreni

  - Advertisement -

  spada

  Sâmbătă şi duminica, sala de scrimă din Satu Mare a găzduit o nouă ediţie a Cupei 1 Decembrie la spadă, fete şi băieţi. Sportivii veniţi din Ungaria, Ucraina, Tg. Mureş şi Oradea s-au luptat la categoriile de vârstă 12, 14 şi 16 ani, ultima categorie fiind în cadrul Memorialului Alexandru Csipler. CS Satu Mare a dominat şi de această dată competiţia, reuşind să obţină o mulţime de medalii.

  Astfel, la 12 ani, Ruben Lazor s-a clasat primul, Marco Szekely pe trei, iar la fete s-a impus Melany Pfeifer, iar pe doi s-a clasat Zsofia Kato, toţi de la CS Satu Mare. La 14 ani, a câştigat Adam Macska, iar David Ziman a terminat pe 3. La feminin Teodora Coste şi Melany Pfeifer au prins ultima treaptă a podiumului.

  La 16 ani, în cadrul Memorialului Csipler, Adam Macska a reuşit din nou să câştige, iar David Ziman a obţinut medalia de bronz. La fete Amarilisz Pallai s-a clasat pe trei. CS a obţinut la acest concurs de casă 11 medalii, dintre care patru de aur. Nu putem să nu menţionăm că viitorul scrimei sătmărene arată bine, iar concursul organizat de Clubul Sportiv Satu Mare şi Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret a ieşit ca la carte.

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts