More


  DRM 49 şi KSK 222 II au câştigat Cupa Moş Crăciun

  =

  drm

  Draxlmaier Satu Mare a organizat recent ediţia a noua a Cupei Moş Crăciun-DRM la fotbal. Au participat 35 de echipe cu peste 300 de angajaţi, care timp de două duminici s-au înfruntat la fotbal. Competiţia a fost împărţită în două categorii, pentru jucători legitimaţi, 18 echipe şi pentru jucători amatori. În cadrul ambelor categorii s-au înregistrat partide frumoase, echilibrate, cu multe surprize, unele echipe cotate ca favorite nereuşind să treacă de grupe. Nu a lipsit fair-play-ul între colegi.

  În cadrul campionatului pentru jucători legitimaţi s-a impus echipa DRM 49 (Întreţinerea), în lot cu Beder Szabolcs, Pop Marius, Berci Petrică, Szanto Istvan, Peczer Iuliu, Puţi Florin, Maxi Radu, Tar Jozsika, Suveg Roland, Buha Alin, Csata Levente şi Oşan Mădălin – antrenor Rak Laszlo. Locul doi a fost ocupat de echipa Technik, iar podiumul a fost completat de VK. Golgeter a ieşit Petrică Berci, cel mai tehnic jucător a fost Tar Jazsika, iar cel mai bun portar Beder Szabolcs, toţi trei de la echipa campioană.

  La amatori s-a impus KSK 222 II, având lotul format din Tudorache Vlăduţ, Ţuţuraş Tudorel, Jurje Dorel, Urcaciu Ionuţ, Turba Vlad, Nagy Szabolcs, Tamas Laszlo, Mureşan Ştefan şi Oprea Adrian. Podiumul a fost completat de KS 1 şi de BR 222 Birou. Tudorel Ţuţuraş (KSK 222 II) a fost golgeterul turneului, Sandor Tarr (KS I) – cel mai tehnic jucător, iar Radu Gergely (DRM 49) a fost desemnat cel mai bun portar. Premiul de fair-play a fost primit de echipa Shared.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img