Gafeurul de la Galaţi e vărul lui Mache! Ce cadou vrea să-i facă Negoiţă lui Dima1

Crăciunescu a pus aseară multe semne de întrebare asupra delegării lui Iulian Dima la meciul Oţelul – Steaua, spunând că trebuia evitată numirea acestui arbitru la jocul de la Galaţi pentru că e rudă cu un oficial al uneia dintre echipe.

ProSport a rezolvat misterul şi a prezentat aseară, în exclusivitate, faptul că Iulian Dima are o legătură de rudenie cu Marius Ianuli, team-managerul “roş-albaştrilor”. Mai exact, cel poreclit Mache e verişor de gradul II, prin alianţă cu arbitrul Dima. Bunicul oficialului stelist e frate cu bunicul soţiei arbitrului care a făcut praf jocul de la Galaţi.

Dinamo caută jucători, Steaua caută arbitri”

Narcis Răducan  a confirmat cele susţinute de ProSport, spunând că ştia de legătura lui Ianuli cu Dima, dar nu a vrut să recurgă la polemici înaintea meciului direct. Luni dimineaţă, la Sport.ro, finanţatorul echipei de fotbal Dinamo, Ionuţ Negoiţă a declarat că va oferi un cadou inedit arbitrului Dima. “Vom duce la CCA un tricou cu Steaua pe care i-l vom oferi domnului Dima. Încă nu ştiu ce vom inscripţiona pe el, probabil Route 25. Văd că trebuie să se meargă spre titlul cu numărul 25…   Dacă trebuie, trebuie! Ce să facem noi? Noi căutăm să cumpărăm jucători, Steaua s-a apucat, mai nou, să caute arbitri! Clar, trebuie făcut ceva”, a afirmat extrem de nemulţumit conducătorul dinamovist.

Confuzii în fruntea CCA

Suspiciunile în cazul delegării lui Iulian Dima la meciul Oţelul-Steaua, încheiat 1-1, sunt menţinute şi de declaraţia uşor confuză a preşedintelui Alexandru Deaconu. Acesta a afirmat la Dolce Sport că nu ştia de gradul de rudenie pe care “fluieraşul” îl are cu oficialul stelist, dar nu ştie nici exact numărul de meciuri ale Stelei pe care Dima le-a condus. Sunt 4 în total în ultimele două sezoane, celelalte trei fiind câştigate categoric de roş-albaştrii: Steaua – “U” Cluj 5-1, Steaua-Gloria Bistriţa 4-0 şi Steaua-Viitorul 2-5, respectivul joc cu echipa lui Hagi fiind suspectat de blat. “E al treilea meci al Stelei pe care îl arbitrează. La meciul cu U Cluj nu a fost delegat de mine, ci de Comisia condusă de Crăciunescu”, a aruncat o săgeată Deaconu către fostul preşedinte CCA. Deaconu a continuat apoi: “Comisia nu are cunoştinţă că arbitrul Dima are vreo relaţie de rudenie cu cineva de la Steaua. Fiecare arbitru are o fişă individuală, în care trebuie să se menţioneze dacă există conflicte de interese. În fişa lui Dima nu apare nicio astfel de menţiune. Aşteptăm raportul de observare de la meci, vom analiza imaginile şi vom lua mai multe decizii în această pauză. Nu comentez fazele cu privire la joc”.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts