More


  Împarte bucuria în Orășelul Copiilor

  - Advertisement -

  mosul

  Moș Crăciun a ajuns sâmbătă în Satu Mare și a făcut o oprire la studioul Nord Vest TV din Orășelul Copiilor. Aproape 100 de copii s-au bucurat de prezența lui și l-au încântat pe acesta cu poezii și colinde. Vizita Moșului face parte din programul campaniei ”Împarte Bucuria” inițiată în 5 decembrie de Nord Vest TV și Gazeta de Nord-Vest.
  Campania umanitară este dedicată tuturor celor care cred în magia sărbătorilor de iarnă, dar şi celor care au nevoie de un gram de speranţă pentru a reînvia bucuria sărbătorilor! Sloganul campaniei transmite cel mai important mesaj al campaniei umanitare: “Magia Crăciunului eşti tu!” Standul reprezentativ al campaniei se află în Orășelul Copiilor, vizavi de Muzeul Judeţean. În fiecare zi, de luni până sâmbătă, la stand sunt așteptați toți cei care doresc să îi transmită un mesaj unei persoane dragi, sau chiar lui Moș Crăciun. Mesajul este difuzat pe postul de televiziune Nord Vest TV sau pe site-ul www.nordvest-tv.ro. De asemenea, cei care doresc pot transmite mesaje de încurajare unor persoane defavorizate care sunt beneficiarii direcți ai campaniei, aceștia vor primi mesajele, dar și un brad din partea Nord Vest TV și a unor oameni binevoitori care s-au alăturat campaniei umanitare.
  Cei care doresc să îl vadă în carne și oase pe Moș Crăciun și să îl convingă pe acesta că merită cadoul de sub brad, pot să o facă în fiecare sâmbătă de la ora 18:00. Nu doar că lui Moș Crăciun îi place să facă poze, dar abia așteaptă să îi cunoască pe cei mai cuminți copii din Satu Mare. Mai multe detalii despre campanie găsiți pe pagina de facebook Nord Vest TV sau pe site-ul www.nordvest-tv.ro.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img