More


  Încă un român în Bundesliga!

  =

  1

  Împrumutat de Juventus la Juve Stabia (Serie B), Laurenţiu Brănescu ar putea ajunge în această iarnă în Bundesliga.  Goalkeeper-ul de 19 ani a fost urmărit de scouterii formaţiei Werder Bremen în partida România – Germania, din preliminariile Campionatului European U21, şi a reuşit să impresioneze.

  Werder are mari probleme în acest sezon cu postul de portar. Sebastian Mielitz (24 de ani), Raphael Wolf (25 de ani) şi  Richard Strebinger (20 de ani) sunt cei trei goalkeeperi pe care se poate baza tehnicianul Robin Dutt, însă recordul defensiv din acest sezon al “verzilor” nu e unul care să le facă cinste. În primele 16 etape ale sezonului Werder a primit 37 de goluri, având cea mai slabă defensivă din Bundesliga, la egalitate cu Hoffenheim.

  Prestaţia lui Brănescu din meciul cu selecţionata de tineret a Germaniei i-a făcut pe trimişii lui Werder Bremen să se intereseze de situaţia românului, iar în această iarnă urmează să demareze negocierile pentru aducerea sa. Cel mai probabil va fi vorba tot de un împrumut, cu opţiune de cumpărare.
  20 de goluri a încasat Werder Bremen în ultimele 6 etape din Bundesliga

  Un nou “caz Maxim”?
  Laurenţiu Brănescu se află şi în vederile Stelei pentru înlocuirea lui Ciprian Tătăruşanu, care intră în ultimele şase luni contract şi aproape sigur nu-şi va prelungi înţelegerea cu trupa roş-albastră. Totuşi, în condiţiile în care Brănescu va avea şansa să apere într-un campionat de top, e greu de crezut că portarul lui Juventus va

  Steaua s-a aflat într-o situaţie similară în iarna trecută, când a încercat aducerea lui Alexandru Maxim, pe atunci la Pandurii, însă mijlocaşul a refuzat oferta roş-albaştrilor pentru ca ulterior să semneze cu VfB Stuttgart.

  Cotat la 500.000 de euro de TransferMarkt, Brănescu a ajuns la Juventus în ianuarie 2011, când torinezii au plătit 400.000 de euro pentru transferul său de la CSM Râmnicu Vâlcea.

  “Dacă aş veni la Steaua ar fi cu siguranţă un pas mare înainte pentru mine. Nu ştiu însă dacă se va realiza un astfel de transfer, n-am amănunte. Dar ar fi frumos, e o echipă care se bate la trofee şi mi‑ar plăcea o asemenea experienţă“, spunea Brănescu în urmă cu câteva luni, când a aflat de interesul Stelei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img