More


  Moș Crăciun în roș-albastru

  - Advertisement -

  fotbal

  Înainte de a sărbători aşa cum se cuvine Sărbătorile de Iarnă, fotbaliştii sătmăreni şi nu numai au participat la tradiţionala Cupă Moş Crăciun, care s-a desfăşurat zilele trecute la sala LPS.

  La start s-au aliniat opt echipe, care au avut în lot jucători consacraţi, din Liga 1 şi 2 sau amatori, foşti sau actuali jucători ai Olimpiei, care au oferit un spectacol frumos celor prezenţi. Formaţiile au fost împărţite în două grupe, astfel din grupa A au făcut parte Roş-Albaştri, Nord Vest TV, Power şi Olimpia, iar din grupa B Cetăţenii, Studenţii, Sentierri şi Citadinia.

  În prima semifinală Power s-a impus clar în faţa celor de la Sentierri, scor final 5-1. În cealaltă semifinală, s-au înfruntat două echipe foarte bune, Roş-Albaştri şi Citadinia, în lot cu Adrian Sălăgeanu (FC Vaslui), Vasile Curileac sau Răzvan Tincu (FC Botoşani). Scorul a fost 1-1, aşa că s-a trecut la lovituri de departajare. Acolo s-au impus Roş-Albaştri cu 4-2.

  În finala mică, Citadinia a trecut de Sentierri cu 4-2, după care toţi ochii au fost aţintiţi spre finala mare. În ultimul act Roş-Albaştri au avut un început excelent, conducând cu 2-0. Echipa Power a revenit însă şi a egalat la doi, acesta fiind şi scorul după timpul regulamentar. La departajare, portarul Florin Gorbe, în mare formă, a reuşit să aducă victoria cu 5-3, iar echipa câştigătoare nu a ratat nici o lovitură de la linia de 7 metri.

  Organizatorii, Atletic Juventude – Adrian Huja şi Marius Glodean, au acordat şi premii speciale. Golgeter a fost desemnat Adrian Farcău (Sentierri), Attila Mandi (Power) a primit premiul pentru cel mai frumos gol, iar Florin Gorbe (Roş-Albaştri) a fost desemnat portarul turneului.
  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare