More  OFICIAL – Liga 1 continuă până pe 21 decembrie!

  - Advertisement -

  1

  În ciuda faptului că mai multe cluburi ale Ligii 1 au cerut amânarea primelor două etape din retur, partidele rămase de disputat în 2013 se vor juca conform programului stabilit.

  Justin Ştefan, secretarul general al LPF, a declarat, la finalul Adunării Generale, că amânarea etapelor nu intră în competenţele Ligii Profesioniste. Totodată, acesta a spus că meciurile se vor disputa numai în cazul în care condiţiile meteo vor perimite acest lucru.

  “Discuţiile referitoare la amânarea meciurilor nu sunt apanajul LPF. Programul competiţional este aprobat de FRF şi la acest moment avem un program aprobat în august 2013 şi, din respect pentru Comitetul Executiv, programul stabilit rămâne aşa. Normal că dacă vor fi probleme cu condiţiile meteo, nimeni nu este absurd şi vom putea găsi soluţii conform regulamentului”, a declarat Justin Ştefan în cadrul unei conferinţe de presă.

  Astfel, etapa a 18-a se va juca în intervalul 13-16 decembrie, iar etapa a 19-a între 17 şi 19 decembrie.

  Pe lângă acestea, în 2013 se vor mai disputa şi restanţele Concordia Chiajna – Viitorul Constanţa (11 decembrie) şi Astra Giurgiu – Steaua (21 decembrie).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts