More


  Romania, tot mai aproape de organizarea Campionatului European!

  - Advertisement -

  1

  Nationala Romaniei a bifat o singura prezenta la un turneu final in ultimii 14 ani, Romania ratand, una dupa alta, calificarile pentru Campionatele Mondiale din 2002, 2006, 2010 si 2014, dar si pentru Euro 2004 si 2012.

  Visul a 20 de milioane de romani se poate indeplini insa in 2016, cand sefii Federatiei promit o calificare in Franta. Mai mult, nationala ar putea bifa o prezenta si la Euro 2020, in cazul in care va fi aleasa de UEFA pentru a organiza turneul final, intr-un eveniment ce ar intra in istoria sportului romanesc.

  Desi nu s-au stabilit pana acum formatul exact al Campionatului European din 2020, sefii UEFA luand in considerare si organizarea in mai multe capitale europene, Romania ar putea fi una dintre tarile alese sa gazduiasca mai multe meciuri, daca va reusi sa indeplineasca conditiile impuse, conditii legate in mare parte de infrastructura.

  Un anunt important a fost facut astazi si de purtatorul de cuvant al Guvernului Romaniei – Mirel Palada, cel care, in urma sedintei de Guvern tinute astazi, a anuntat ca o hotarare legata de organizarea Euro in Romania a fost luata. Guvernul a aprobat astazi o hotarare prin care declara ‘de interes national’ candidatura Romaniei pentru organizarea Euro 2020, urmand ca, in urma consultarilor cu FRF si UEFA, o decizie sa fie luata.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img