More  Ruxandra Dragomir și-a lansat cartea autobiografică la Satu Mare

  ruxa

  Sfertfinalista din 1997 de la Rolland Garos și fostă președinte al Federației Române de Tenis , Ruxandra Dragomir a fost prezentă ieri la Satu Mare unde și-a lansat cartea autobiografică „Tenis și armonie – Povestea vieții mele”, tipărită la editura „Trei”.

  „Cartea este doar o povestioară a vieții mele, exact așa cum a fost ea și poate nu cum mi-aș fi dorit să fie. Sportul mi-a oferit multe momente frumoase în viața mea, toate aceste lucruri le-am descris în această carte. Această carte a fost dedicată în primul rând tatălui meu care a avut un rol foarte important în viața mea. Am scris în cartea mea un motto pe care l-am inventat „Când începi un lucru și acel lucru îți face plăcere, când plăcerea devine pasiune, iar pasiunea se transformă în carieră ești din nou montat să mergi pe același drum, chiar dacă într-o altă formă”, a spus Ruxandra Dragomir vizibil emoționată de primirea călduroasă de care a avut parte la Satu Mare.

  ”Chiar dimineață m-am întîlnit la aeroport cu Sorana Cîrstea și i-am spus că vin la Satu Mare. Mi-a povestit cu drag că și ea a vizitat acum câteva săptămâni orașul dumneavoastră și a avut numai cuvinte de laudă la adresa oamenilor de aici. Vă mulțumesc pentru tot și sper să –mi citiți cu plăcere cartea” a mai spus fosta număr 21 în clasamentul WTA în 1997 care a acordat și un interviu difuzat aseară în emisiunea Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.

  La evenimentul care a avut loc la restaurantul „Daemi” au participat președintele Organizației Județene a Partidului Mișcarea Populară, Laura Bota, președintele Organizației Județene de Femei a Partidului „Mișcarea Populară” Simona Dărăban, directorul executiv al Direcției pentru Cultură a județului Satu Mare, George Vulturescu, consilierul în Direcția pentru Cultură a Județului Satu Mare, Gheorghe Toduț.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE