More

    S-au desemnat câştigătorii secţiunii „Superlativele anului 2013 în sportul sătmărean“

    Pe 27 decembrie s-a pus punct voturilor pentru sondajul „Superlativele anului 2013 în sportul sătmărean“ de pe site-ul www.gazetanord-vest.ro, aşa că nu ne mai rămâne decât să anunţăm câştigătorii. Câştigători care vor fi premiaţi şi felicitaţi în prima emisiune a Săptămânii Sportive din anul 2014.

    Astfel, la categoria „cel mai bun jucător al Olimpiei“, pe primul loc se află atacantul Vlad Bujor (395 voturi), urmat de Lemac Denis (325) şi Dumitru Munteanu (209). La categoria „sportivul anului în judeţul Satu Mare“ câştigător, conform voturilor, a ieşit luptătorul de la CS Satu Mare-Cetate Ardud, Leinard Berei (495 voturi), urmat de judoka de la CS Fuşle, Marian Halas (365) şi de spadasina de la CS, Amalia Tătăran (308). Cel mai bun antrenor, cu 432 de voturi a fost desemnat Tudor Barbul de la secţia de lupte de la CS-Cetate, pe doi, cu 253 voturi s-a clasat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik, iar pe trei, Adrian Pricop cu 245 de voturi. La rubrica „cel mai bun antrenor din Liga a IV-a”, Milu Petric de la Turul Micula a obţinut 305 voturi, urmat de Dacian Nastai de la Talna Oraşu Nou cu 255 voturi şi de Cosmin Iuhas de la Luceafărul Decebal cu 171 voturi. Nu puteau lipsi nici cei mai buni arbitri din fotbalul judeţean. Astfel, Zsolt Lupcsa a câştigat (424 voturi), pe doi s-a clasat Alexandra Şerbănoiu (380), iar pe trei Ervin Kegyes (110). O altă rubrică interesantă a reprezentat-o „cel mai bun jucător din Liga a IV-a“. Aici, oarecum surprinzător, pe primul loc se află Claudiu Ciocotişan de la Schwaben Cămin (254), pe doi Bogdan Tripon de la Someşul Oar (133), iar pe trei „Alt jucător“ (124).

    Vă reamintim că aceste clasamente sunt rezultatul voturilor iubitorilor sportului din judeţul nostru, sondaj care s-a încheiat pe 27 decembrie.
    Daniel C.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE